Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog από τον Νίκο Καραγιαννίδη για όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θρυλικός διευθυντής τής εφημερίδας Φίλαθλος, που είχε γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητικό Τύπο, αναφέρθηκε στην παραμονή Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, στον Λουτσέσκου που υπέγραψε την καταδίκη του επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, στην ντροπή τού πρωταθλήματος να είναι δεύτερη στη βαθμολογία αυτή η ΑΕΚ, αλλά και στον Παναθηναϊκό που είναι για λύπηση. 

"Θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς; - Περίπατο φέτος στο πρωτάθλημα - Ο Λουτσέσκου υπέγραψε την αποτυχία του"

"Δεν ξέρουμε αν θα μείνει τελικά στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, γιατί δεν μπορείς να λες τόσο ρευστά τέτοια πράγματα. Και επειδή το είπε; Δεν υποτιμώ τον Μαρτίνς και τον λόγο του, αλλά αύριο μπορεί να μην ισχύει ο,τι είπε. Υπάρχουν άλλες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει ένας επαγγελματίας. Αυτή τη στιγμή είναι αυτοκράτορας στον Ολυμπιακό, αναμφισβήτητος. Πηγαίνει για ρεκόρ με τα πρωταθλήματα και φέτος φαίνεται ότι θα το πάρει περίπατο. Γιατί όταν του βάζει γκολ ο ΟΦΗ και έπειτα απαντάει με τρία γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα τρία, λες ότι δεν μπορεί να παιχτεί αυτή η ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Ν. Καραγιαννίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Λουτσέσκου:

"Υπάρχουν κάποιοι νόμοι στη ζωή που δεν πρέπει να τους ξεχνάμε. Ο Λουτσέσκου υπέγραψε την αποτυχία του αφότου υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Εκτός αν είσαι Θεός. Πέτυχε αυτό που πέτυχε, μας τα είχε ζαλίσει επειδή έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, και τώρα κατεβάζει το κεφάλι κάτω και δεν ξέρει τι να πει. Την έχασε την παρτίδα και θα κοιτάξει να σωθεί, γιατί τον έχει πάρει η κάτω βόλτα, δεν ξέρει τι να κάνει".

"Στη μεγάλη κατηφόρα ο ΠΑΟΚ - Ντροπή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ - Για λύπηση ο Παναθηναϊκός"

Ποιο είναι το σχόλιο σου ευρύτερα για τον ΠΑΟΚ φέτος;

"Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι στη μεγάλη κατηφόρα, τον έχει πάρει η τσουλήθρα. Αλλά είναι θέμα Σαββίδη, η ομάδα αυτή τη στιγμή δίνει τις μεγάλες εξετάσεις όχι γιατί δεν πηγαίνει καλά και απομακρύνεται από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά στο πώς θα αντιδράσει. Γιατί αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, το οποίο το πέρασε και ο Ολυμπιακός για δύο χρόνια με τον Μαρινάκη (-που είναι πάρα πολύ φιλόδοξος, σαλτάρει αν δεν είναι πρώτος σε οτιδήποτε) που έμεινε χωρίς πρωτάθλημα και ήταν και κακός τότε ο Ολυμπιακός, παρόλα αυτά επανήλθε. Κι εσύ κύριε ΠΑΟΚ είναι μέσα στο πρόγραμμα να κάνεις τον κύκλο σου. Αλλα από εσένα εξαρτάται αν θα κρατήσει ο κύκλος τρεις μήνες ή τρία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ με τα λάθη του μπήκε σε αυτή τη δυναμική. Η εμφάνιση της παρακμής έχει δύναμη, είναι σαν τσουνάμι. Ο ΠΑΟΚ είναι αντιμέτωπος με τσουνάμι, τρώει χαστουκι. Άρα θα πρέπει τώρα να δείξει αν μπορεί να γίνει σύγχρονος ΠΑΟΚ, να έχει μαγκιά, να πει ότι θα περάσει η μπόρα και θα βγει πιο δυνατός". 

Πώς βλέπεις την ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ κακή ομάδα, είναι η ντροπή τού πρωταθλήματος να είναι δεύτερη ομάδα που σε ντέρμπι, στην έδρα της, και με τον κατώτερο Παναθηναϊκό απέναντί της, δεν υπήρχε στο γήπεδο ως ομάδα. Ήταν κάτι φρικτό. Αλλά αυτή είναι η ομάδα. Έχει πρόβλημα η ΑΕΚ. Είναι στον προπονητή το πρόβλημα, είναι φανερό αυτό που είδαμε με τον Παναθηναϊκό: Μια ΑΕΚ πολύ κακή, πάρα πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, και λες ότι στο δεύτερο δεν θα παρουσιαστεί έτσι. Κάτι θα τους πεις στα αποδυτήρια, γιατί και ο παικτης όσο μεγάλος κι αν είναι, πάντα έχει το αυτί του στο στόμα του προπονητή. Και βγαίνει μια ομάδα ακριβώς ίδια, σαν να έβλεπες ένας ματς που ήταν με καρμπόν με το πρώτο ημίχρονο. Παρουσιάστηκε το ίδιο ερέπειο η ΑΕΚ, να μην μπορεί να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Και λες, κύριε, έχει καλούς παίκτες η ΑΕΚ αλλά δεν τους έβλεπες, τρομερό αυτό το πράγμα. Προσπαθούσε να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Όσοι στέκονται στο αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι νίκη είτε ήττα, δεν ξέρουν μπάλα ή λένε παραμύθια και είναι απατεώνες. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει 3-0. Και τι έγινε; Θα μπορούσε να είχε χάσει και 1-2. Τι έγινε; Η εικόνα της μετράει".

Τέλος, πες μου πώς βλέπεις τον Παναθηναϊκό;

"Ήταν για λύπηση ο Παναθηναϊκός, αλλά ευρύτερα δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Εντάξει πηγαίνει, τον βολεύει και η μετριότητα των άλλων, θα κάνει και ένα δύο εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα την βγάλει τη χρονιά με μια από τα ίδια".

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-"φωτιά": Μόνο με 8 εκατ! Πουλάει τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης;