Facebook Pixel Μοχάμεντ Σαλάχ: Απίστευτες ατάκες από Σαλάχ για τον εμβολιασμό - Με τι παρομοίασε τους αρνητές
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-08 22:48:00

Απίστευτες ατάκες από Σαλάχ για τον εμβολιασμό - Με τι παρομοίασε τους αρνητές

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από Σαλάχ για τον εμβολιασμό - Με τι παρομοίασε τους αρνητές

Την δική του άποψη για τον εμβολιασμό εξέφρασε δημόσια ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ , εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ιατρική και την επιστήμη προτρέποντας παράλληλα τους πάντες να σπεύσουν να το κάνυν.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Στο τηλεοπτικό σταθμό της Αιγύπτου, MBC Masr TV, μίλησε ο άσος της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στην αντίδραση των Κόκκινων όταν εκείνος νόσησε, ενώ παράλληλα μίλησε και για το εμβόλιο προτρέποντας τους πάντες που δεν το έχουν κάνει να σπεύσουν.

"Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα. Ελπίζω να μην παντρεύεται κάθε μέρα. Αυτά τα πράγματα μένουν στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά, αλλά δεν ήρθε κι η καταστροφή.

Είναι γιατροί που εργάζονται και σπουδάζουν ιατρική για χρόνια. Αν πω ότι το να εμβολιαστεί κανείς είναι λάθος, τότε είμαι σαν τον οποιοσδήποτε στον δρόμο που θα διόρθωνε τον τρόπο παιχνιδιού μου. Οι γιατροί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το είπαν, επομένως πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου", είπε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags