Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ! Αυτοί οι δύο... τελειώνουν τον Γενάρη - Τον ενημέρωσαν να βρει ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-09 15:39:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ! Αυτοί οι δύο... τελειώνουν τον Γενάρη - Τον ενημέρωσαν να βρει ομάδα

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ! Αυτοί οι δύο... τελειώνουν τον Γενάρη - Τον ενημέρωσαν να βρει ομάδα

Οι "ασπρόμαυροι" ετοιμάζονται για να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ προσεχώς...
 

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για το πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί την αναμέτρηση με τη Λίνκολν για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League και για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά», μίλησε για  διαχείριση του ματς, εκφράζοντας την άποψή του, η οποία είναι να νικήσει ο ΠΑΟΚ με ωραίο ποδόσφαιρο γιατί είναι αναγκαίο. Μία τέτοια νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι πιστεύουν πως δεν μπορούν να πάρουν ένα τρίποντο.

 

 

Στη συνέχεια, ο Μάνος Τσαλγατίδης αναφέρθηκε στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης. Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει μία αμφιβολία. Όπως φαίνεται ο Τέιλορ θα βρεθεί εκεί, ωστόσο και ο Λύρατζης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Οι άλλοι τρεις που θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας είναι οι Κρέσπο Μιχάι και Σίντκλεϊ. Δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σβαμπ και Κούρτιτς. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ο Μουργκ και στην δεξιά ο Ζίβκοβιτς. Πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ο οποίος θα είναι ο Σβιντέρσκι, θα βρεθεί ο Ελ Καντουρί.

 

Τέλος, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως, τον Ιανουάριο αναμένεται να υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις. Μία από αυτές είναι του Καγκάβα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ρουμάνο τεχνικό. Άλλος ένας παίκτης που πιθανό να φύγει τον Γενάρη, είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του συλλόγου τον πληροφόρησαν πως μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags