Facebook Pixel Ζοζέ Ανιγκό: Υποψία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 10:00:00

Επιστροφή Ανιγκό στου Ρέντη - Μεταγραφές από Γαλλία, Αφρική - Φήμες για... μεγάλη αλλαγή στο Λιμάνι

Του Αδέσποτου
Επιστροφή Ανιγκό στου Ρέντη - Μεταγραφές από Γαλλία, Αφρική - Φήμες για... μεγάλη αλλαγή στο Λιμάνι

Η παρουσία-έκπληξη, οι εξελίξεις και η συνεργασία με Μοντεστό. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει την ξαφνική επίσκεψη του Ζοζέ Ανιγκό στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών, παρουσιάζει τα δεδομένα της κατάστασης και... φωτογραφίζει τις εξελίξεις που έρχονται στο Λιμάνι και θα προκαλέσουν "θόρυβο".

Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Ανιγκό τον Οκτώβριο του ´20, όντας τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε προσωρινά συλληφθεί στην Μασσαλία, με την υποψία της συμμετοχής του σε εγκληματική οργάνωση. 

Μια περίπλοκη ιστορία, στην οποία από την αρχή ο Ζοσέ Ανιγκό αρνήθηκε πως είχε κάνει κάτι, για την ακρίβεια τίποτα, όπως τα παρουσίαζαν. Για αυτό άλλωστε πολύ γρήγορα είχε αφεθεί ελεύθερος, έχοντας περισσότερο... μαρτυρική συμμετοχή στην υπόθεση εκείνη.

Ένα χρόνο μετά,  ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ ( επίσης αθλητικός/τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος Ακαδημίας της), ο οποίος στην Ελλάδα είχε σύντομα περάσματα από τους πάγκους των Λεβαδειακού/Πανιωνίου πριν ο Φρανσουά Μοντεστό τον κάνει αρχικά... αφανή και μετά φανερό συνεργάτη του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη!

Όπως μάλιστα πληροφορήθηκε η στήλη, ο υπεύθυνος του δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, ήταν αυτός που τον ξενάγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Και όχι ο τεχνικός διευθυντής της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας, Θοδωρής Ελευθεριάδης...

Η παρουσία αυτή του Ζοσέ Ανιγκό  στην Αθήνα θα μπορούσε να σηκώσει... σκόνη γενικότερα στο ρεπορτάζ των 'ερυθρόλευκων". Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος να ήρθε για...διακοπές, να έκανε και την εθιμοτυπική επίσκεψη του, σε έναν σύλλογο με τον οποίο έχει σούπερ σχέσεις με πολλούς. 

Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό στην μανατζερική πιάτσα, πως ο Ανιγκό συνεχίζει να αποτελεί πολύτιμο "σύμβουλο" του τσιφ σκάουτ των "ερυθρολεύκων", Φρανσουά Μοντεστό, σε ποδοσφαιρικές αγορές όπως η γαλλική αλλά και η αφρικανική.

Από εκεί και πέρα όμως, αν η ... εμφάνιση αυτή του Ανιγκό στου Ρέντη είναι για "δουλειά", τρέχουσα ή μελλοντική κι αφορά μεταγραφική υπόθεση ή την ανάληψη και επισήμως πόστου στο κλάμπ, θα φανεί αργά ή γρήγορα (παρά τον μυστικισμό που παραδοσιακά διακρίνει σε τέτοια θέματα τον "ερυθρόλευκο" Οργανισμό). Μετά είναι και η Διεύθυνση της Ακαδημίας για την οποία κυκλοφορούν διάφορα σενάρια ακόμη και για σημαντική αλλαγή προσεχώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα - Πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού μετά την Αντβέρπ - 3 εκατ. για τον Μανωλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags