Ολυμπιακός: Η εικόνα του Ολυμπιακού στην ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ απογοήτευσε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα έδειξε η ομάδα και μίλησε για παίκτες που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Άρη την Κυριακή (12/12), επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τους Ελ Αραμπί, Μασούρα και Αγκιμπού Καμαρά.

Πρόκειται για τους τρεις παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές στο ημίχρονο του ματς με την Αντβέρπ, παίρνοντας τις θέσεις των Τικίνιο, Λόπες και Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια κάπως καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές που πέρασαν στο παιχνίδι ήταν σαφώς πιο δραστήριοι από αυτούς που αντικατέστησαν.

Ο Μαρτίνς τους άφησε στον πάγκο αφενός για να τους ξεκουράσει ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι και αφετέρου για να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στους Ονιεκούρου και Τικίνιο, κατά κύριο λόγο. Τα δείγματα γραφής τους όμως ήταν απογοητευτικά και έτσι δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα.