Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Δεν τον... τρόμαξε ο Ατρόμητος - Νέα νίκη στη Λεωφόρο για ΠΑΟ με οδηγό Καρλίτος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 19:05:00

Δεν τον... τρόμαξε ο Ατρόμητος - Νέα νίκη στη Λεωφόρο για ΠΑΟ με οδηγό Καρλίτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν τον... τρόμαξε ο Ατρόμητος - Νέα νίκη στη Λεωφόρο για ΠΑΟ με οδηγό Καρλίτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέρματα των Καρλίτος και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Με κορυφαίο τον Βιγιαφάνιες και σκόρερ του δεύτερου γκολ τον Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο απόγευμα στη Λεωφόρο απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες ενάντια στον Ατρόμητο, τον οποίο κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ των Καρλίτος και Παλάσιος.

Οι πράσινοι θα μπορούσαμε να πούμε πως κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην ομάδα του Παράσχου για να μπορέσει να μπει σε καμία στιγμή στην εξίσωση του ματς.

Η αρχική ενδεκάδα των γηπεδοούχων

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε στον πάγκο για ένα ακόμη ματς τους Χατζηγιοβάνη και Αλεξανδρόπουλο, επιμένοντας στους Αϊτόρ και Μαουρίτσιο, επιλογή για την οποία δικαιώθηκε πλήρως, μιας και ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο κέντρο, την ώρα που ο Ισπανός έδωσε μια ασίστ, στο πρώτο γκολ και άλλες 2 που πέρασαν αναξιοποίητες από τους συμπαίκτες του.

Στα θετικά του αγώνα και η επανεμφάνιση του Μπαρτ Σένκεφελντ με την πρώτη ομάδα μετά από τα περσινά πλέι οφ, κάτι που θα λύσει σημαντικά τα χέρια του Γιοβάνοβιτς ενόψει της συνέχειας!

Από εκεί και πέρα πρέπει να τονιστεί πως για μια ακόμη φορά ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν εξαιρετικός δίνοντας... τη ψυχή του για το καλό της ομάδας, ενώ έβγαλε και αρκετή ενέργεια με πολλά τάκλιν.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε σε ένα αρκετά... αργό τέμπο με τον Ατρόμητο να περιμένει τον Παναθηναϊκό στο δικό του μισό και κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνει ούτε... υποψία φάσης στα πρώτα 25΄!

Ο Καρλίτος στο 31’ με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό ύστερα από σέντρα του Αϊτόρ, δίνοντας προβάδισμα στο «τριφύλλι» κόντρα στον Ατρόμητο.

Το συγκεκριμένο γκολ έδωσε ώθηση στο Τριφύλλι, μιας και απέκτησε ρυθμό και έχασε 4΄αργότερα την ευκαιράι για το 2-0! Στο 35΄, λοιπόν, μετά από νέο γύρισμα του Αϊτόρ από δεξιά, ο Παλάσιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη, που έδιωξε σε κόρνερ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει κίνηση ματ με την αλλαγή θέσης του Αϊτόρ στα δεξία, με μια κίνηση που απέφερε το γκολ και δύο χαμένες ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρήκε την πρώτη του ευκαιρία στο 48΄ όταν ο Αϊτόρ βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σε πρώτο χρόνο, με αποτέλεσμα το σουτ του να κοντράρει στον Μαυρομμάτη.

Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε και η πρώτη φάση για τον Ατρόμητο με τον Σπιριντόνοβιτς να κάνει ένα άψυχο σουτ στην αγκαλιά του Μπρινιόλι.

Πάντως, στη συνέχεια το σύνολο του Γιοβάνοβιτς κυριάρχησε εκ νέου, χάνοντας και τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο διάστημα 50΄ - 60΄, με την πιο σημαντική να είναι αυτή του Καρλίτος στο 55΄,όταν συνδυάστηκαν οι Σάντσες και Αϊτόρ με τον Καρλίτος να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαννιώτη με κεφαλιά.

H λύτρωση για το Τριφύλλι ήρθε στο 75΄ με τον Παλάσιος να παίρνει το ριμπάουντ από το διώξιμο του Μαυρομμάτη και να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη, νικώντας τον και κάνοντας το 2-0 για το Τριφύλλι.

Στα highlight του ματς ήταν και τα αντανακλαστικά του Μπρινιόλι στο 77΄, ο οποίος βγήκε από την περιοχή και έκοψε αντεπίθεση του Ατρομήτου σαν... αμυντικός!

Η πιο σημαντική είδηση στο τέλος του ματς ήταν η είσοδος του Σένκεφελντ στο 81΄. 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο (65’ Αλέξανδρόπουλος), Βιγιαφάνες, Παλάσιος, Καρλίτος (66’ Μακέντα), Αϊτόρ (66’ Χατζηγιοβάνης).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (68’ Μπεντινέλι), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σόλομον (79’ Ντένιτς), Χαρίσης (68’ Νάτσος), Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Μουνίθ (79’ Γκαλβάο).

Πηγή: prasinostypos.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags