Facebook Pixel ΑΕΚ: Ταξίδι αστραπή από ΑΕΚ για... Λιβάγια - Σκάει μεταγραφή έκπληξη τον Γενάρη - Αλλάζει επίπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 17:55:00

Ταξίδι αστραπή από ΑΕΚ για... Λιβάγια - Σκάει μεταγραφή έκπληξη τον Γενάρη - Αλλάζει επίπεδο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ταξίδι αστραπή από ΑΕΚ για... Λιβάγια - Σκάει μεταγραφή έκπληξη τον Γενάρη - Αλλάζει επίπεδο!

Παίκτης που μπορεί να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα του Γιαννίκη. Πού ταξίδεψε στέλεχος των κιτρινόμαυρων πριν λίγες ημέρες και γιατί γίνεται σύγκριση με τον... Κροάτη άσο; Η απόφαση της διοίκησης για μεταγραφές και η ενίσχυση για το πρωτάθλημα τον Ιανουάριο.

 

 

 

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξετάζουν εδώ και αρκετό καιρό τις επιλογές τους ώστε η ομάδα να βρει τους κατάλληλους παίκτες τον Ιανουάριο, με στόχο την ενίσχυση για την συνέχεια μιας πολύ δύσκολης σεζόν. Οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων είχαν θέσει εξαρχής ως πρώτο στόχο την αγορά της κεντρικής Ευρώπης, μιας και είναι δεδομένο πως θέλουν να επωφεληθούν και τις γνωριμίες που έχει ο τεχνικός της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης.

Άλλωστε δεν είναι πολλές οι μέρες που έγινε γνωστό πως τόσο ο Κονέ, όσο και ο Παπαδημητρίου βρέθηκα στην Αυστρία, κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων, και μάλιστα υπήρξε συνάντηση με τον ατζέντη του Στάνκοβιτς, που είναι νέος μάνατζερ και του Ταξιάρχη Φούντα και υπήρξαν συνομιλίες, μιας και το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού λήγει το καλοκαίρι που έρχεται. Βέβαια οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν το… σκανάρισμα των επιλογών αλλά συνεχίστηκε και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης.

Έτσι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά άνθρωποι της ΠΑΕ πριν περίπου δύο εβδομάδες βρέθηκαν και στην Ισπανία. Μάλιστα μπορεί οι αγώνες της La Liga να είχαν διακοπεί, όμως η δράση στην Segunda Division συνεχίστηκε κανονικά, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στις εξέδρες γηπέδου και να παρακολουθούν αγώνες από κοντά. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν είναι πρώτη φορά που ψάχνεται να βρεί παίκτες από την δεύτερη κατηγορία της Ιβηρικής. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε πως δεν πάνε πολλοί μήνες από το καλοκαίρι που η Ένωση πλήρωσε στην Λας Πάλμας για να κάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο.

Αλλά ο Αργεντίνος δεν είναι ο πρώτος και φυσικά ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στην Ισπανία και φόρεσε τα Κιτρινόμαυρα. Δεν πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τις περιπτώσεις Μάρκο Λιβάγια, που και αυτός έφτασε στην χώρα μας από την Λας Πάλμας, αλλά αν γυρίσουμε πιο παλιά θα δούμε πολλές περιπτώσεις παικτών που έγραψαν… ιστορία φορώντας την φανέλα της ομάδας. Άλλωστε ο παίκτης που ήρθε στην ΑΕΚ και είχε την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία ήταν ο Χουανφράν, προερχόμενος από την Σαραγόσα, το 2009, ενώ και ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών, ο Φαμπιάν Βάργκας πριν την χώρα μας ήταν στην La Liga 2 και την Αλμερία.

Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε ξεκάθαρα είναι το γεγονός πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν βρέθηκαν στην Ισπανία για… τουρισμό. Παράλληλα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι περισσότερες επιλογές που έφτασαν στην Ένωση από την Ιβηρική ήταν άκρως πετυχημένες κάτι που δείχνει πως ξέρουν καλά την αγορά. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι Κιτρινόμαυροι θα είναι ενεργοί τον Ιανουάριο και όχι με ποδοσφαιριστές που απλά θα γεμίσουν το ρόστερ, αλλά με επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ράσταβατς παρέδωσε μαθήματα σε Γιαννίκη - Έχει... δρόμο να φτάσει Ολυμπιακό - Τζαβέλλας για φίλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags