Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σοκ στην Γιουνάιντεντ - Βασικός είχε πρόβλημα στην αναπνοή του πάνω από 10 λεπτά κόντρα στη Νόριτς (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 22:41:00

Σοκ στην Γιουνάιντεντ - Βασικός είχε πρόβλημα στην αναπνοή του πάνω από 10 λεπτά κόντρα στη Νόριτς (vid)

Sportdog Team
Σοκ στην Γιουνάιντεντ - Βασικός είχε πρόβλημα στην αναπνοή του πάνω από 10 λεπτά κόντρα στη Νόριτς (vid)

Μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να πήραν τη νίκη απέναντι στα Καναρίνια το Σάββατο (11/12) όμως φαίνεται ότι παραλίγο να υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με βασικό ποδοσφαιριστή τους να έχει θέμα με την αναπνοή του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Κόκκινοι Διάβολοι πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Νόριτς, όμως αυτό που επισκίασε το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 74' λόγω προβλήματος με την αναπνοή του.

Όπως ανέφερε ο Ράλφ Ράνγκνικ, ο 27χρονος είχε πρόβλημα στην ανάσα του για πάνω από 10 λεπτά και για αυτό τον λόγω έγινε και αλλαγή, με την κατάσταση της υγείας του πάντως να μην έχει κάτι ανησυχητικό.

«Δεν θυμάται καν πώς συνέβη. Νομίζω ότι είχε μια σύγκρουση με έναν άλλο παίκτη και είχε προβλήματα να αναπνεύσει για περισσότερα από 10 λεπτά. Ο καρδιακός του ρυθμός ήταν υψηλότερος από το κανονικό και επομένως ήταν λίγο σοκαρισμένος και δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Μετά το παιχνίδι κάναμε κάποιες εξετάσεις με τον γιατρό και φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε και να δούμε πώς θα τα πάει αύριο ενόψει του αγώνα με τη Μπρέντφορντ», ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags