Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα οπαδών: «Καληνύχτα Λουτσέσκου! Κατάντια μας έσωσε το VAR – Έλεος με Πασχαλάκη!»
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 20:06:00

Ξέσπασμα Παοκτσήδων: "Καληνύχτα Λουτσέσκου! Μας έσωσε το VAR – Έλεος με Πασχαλάκη!"

Sportdog Team
Ξέσπασμα Παοκτσήδων: "Καληνύχτα Λουτσέσκου! Μας έσωσε το VAR – Έλεος με Πασχαλάκη!"

Οργή στον λαό της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την εμφάνιση στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΟΚ: Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες με Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ επέστεψε στις νίκες!

Βέβαια αγκομάχησε απέναντι στη Λαμία, η οποία μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ μέσα στην Τούμπα με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν το τρίποντο με τα γκολ των Λύρατζη και Κούρτιτς.

Η κακή εικόνα της ομάδας εξόργισε ξανά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έστειλαν τα παράπονά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας.

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Το σκοτώσαμε το θηρίο.Τα λόγια περισσεύουν δυστυχώς, η ομάδα είναι βαριά άρρωστη και δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον πείραμε τους 3 βαθμούς και γλιτώσαμε το έμφραγμα στο τέλος.

Αίσχος ντρέπεσαι να βλέπεις κρίμα

Τι σαβουρα εχουμε παρει φετος...τι σαβουρα κρατησαμε στην ομαδα....

σήμερα ο Λουτσεσκου απέδειξε ότι εμείς οι "αμπαλοι" ξέρουμε περισσότερη μπάλα από τον ίδιο κάνοντας 2 από τα πολλά στοιχειώδη που φωνάζουμε από το καλοκαίρι να κάνει.

Απαράδεκτος για μια ακόμα φορά ο Λουτσεσκου.. Μυαλό δεν βάζει.. πάλι άφησε την ομάδα με -3 παίχτες! Πως να τον εμπιστευτούν οι παίκτες όταν κι αυτούς που προσπαθούν τους εκθέτει τόσο! Απαράδεκτος! Αντε καληνύχτα Στρατηγέ!

Το καλό είναι ότι κερδίζουμε και κάποια ομάδα που δεν αποτελείται αποκλειστικά από ημιεπαγγελματιες. Το κακο ειναι οτι αυτό το καταφέρνουμε με το ζορι.

Ο πεθαμένος δεν κλάνει. Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη.

η ομαδα δεν ειναι καλα το ξερουμε..αλλα δεν ειναι δυνατον να παιζει ο Σφιντερσκι..πουλαει τη μπαλα εξω απ την περιοχη χωρις λογο και τρωμε φαση στα καλα καθουμενα..το κανει συνεχως..απαλλαξτε μας απ τον αμπαλο.. Μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Τσιγγαρα..

1: Πλέον δεν μας φοβάται καμιά ομάδα όλοι πιστεύουν πως μπορούν να μας κερδίσουν και όχι άδικα..... 2 πρέπει να μας εξηγήσει ο υπεύθυνος τους τμήματος scouting ( αν υπάρχει βέβαια ) τι είδε σε αυτούς τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιρικά και εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ....εκτός και αν τους διαλέγουν παίζοντας football manager. 3 και πιο βασικό η ομάδα μας έχει καταντήσει για τα ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ!!!!!!!!

Τερματοφύλακα που παίζει με κάτω τα χέρια τον πετάς πάγκο...αντίληψη φάσης μηδέν...είναι αλλού για αλλού..

Εσείς που βρίζετε λυρατζη τσιγάρα για πείτε μου τώρα 1 γαμημενη φορά που έχασαν μονομαχία μαζί με τον μιχαιλιδη οι καλύτεροι

Για να πάει καλά μια ομάδα θέλει σιγουριά στην άμυνα. Κατι που δεν υπάρχει.

Φτάνει με αυτόν τον Πασχαλάκη και με αυτούς τους δύο φορ... φτάνει φτάνει φτάνει έχει παρακουρασει αυτή η κατάσταση.... έλεος

Η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα,είναι εμφανεστατο,αυτό θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή Αν υπάρχει διοίκηση όλα θα λυθούν.Αυτο είναι το πρόβλημα. Φοβουμε όνομα ο μεγαλομετοχος τα παράτησε.Αυτο θα είναι καταστροφή. Η Χρόνια δε χάθηκε,έχει δρόμο αρκεί να υπάρχει Σαββίδης και όχι να είναι στο πούλμαν να αγκαλιάζει τους παίκτες αλλά να κάνει σχέδιο και να το εφαρμόσει....Φοβάμαι δε θα γίνει...

Εχετε καταλαβει οτι χαρη στον Ζίβκο κ Κουρτιτς που εχουν παρει την ομαδα πανω τους..προσπαθουν να μας γλυτωσουν απο χειροτερη ξεφτιλα..εεε ??? κατα τα αλλα..αν ειχε ακομα 10 λεπτα παιχνιδι..μπορουσε να γινοταν κ το 2-3..με μιση ευκαιρια τρωμε γκολ πλεον..αυτα..!!!!

Κατάντια. Μας έσωσε το βαρ. Αμάν αμάν να σώσουμε το παιχνίδι από τι 2-1 μέσα στη Τούμπα, με τη Λαμία με τη Λαμία . Δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε ομάδες τίποτα Λαμίας κ μέσα στην έδρα μας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σώθηκε στο 93' από το VAR ο ΠΑΟΚ - Αυτό είναι το γκολ της Λαμίας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags