Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog από τον Σάκη Τσιώλη για το ντέρμπι τού Ολυμπιακού με τον Άρη αλλά και για το ματς τού Δικέφαλου με τη Λαμία!

 

Τι είπε για την αξιοποίηση Λύραντζη-Τσιγγάρα, πως σχολίασε τη σκόνη που έχει σηκωθεί ξανά γύρω από τον Λουτσέσκου, και πώς αναφέρθηκε στην παρουσία του Κούρτιτς; Ποιον ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό και τι είναι στενάχωρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι απαντήσεις εδώ...

 

"Προηγούνται οι μάνατζερ - Ποντάρεις περισσότερα σε Τσιγγάρα - Φουλ μπακ στον ΠΑΟΚ"

 

"Ο Λύραντζης είναι πολύ καλός, έχει όλα τα στοιχεία για να παίξει ως φουλ μπακ σε ομάδα που πρωταγωνιστεί. Γρήγορος, δυνατός, καλός με την μπάλα. Αν βελτιώσει τη διαγώνια κάλυψη, θα είναι ακόμα καλύτερος. Και το γκολ θα του δώσει και άλλη ψυχολογία", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Σάκης Τσιώλης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το λόγο που δεν είχαμε δει νωρίτερα τον Λύραντζη στην 11άδα, αλλά και για την παρουσία του Τσιγγάρα: 

 

"Προηγούνται οι μάνατζερ, αυτοί που έχουν μεγάλα συμβόλαια κ.λπ. Αλλά καμιά φορά μέσα από τις κρίσεις βγαίνει και κάτι καλό από εκείνους που δεν τους υπολόγιζε κανείς στην ομάδα. Ο Τσιγγάρας είναι παιδί που ποντάρεις περισσότερα γιατί είναι από πέρσι. Μου αρέσει γιατί όπως και ο Αλεξανδρόπουλος είναι ποδοσφαιριστές που αφορούν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου".

 

 

"Για αυτό είναι περίεργα ο Πασχαλάκης - Δεν είναι σύγχρονος box to box ο Κούρτιτς - Κρίση ο ΠΑΟΚ"

 

Στο επίκεντρο των οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε, ξανά, ο Πασχαλάκης.

 

"Ο ΠΑΟΚ ευρύτερα περνάει όντως μια κρίση σε ταχύτητα, ενέργεια και ψυχολογία. Ο Πασχαλάκης έχει απίστευτα προσόντα, σωματοδομή καταπληκτική, αλλά είναι μέσα στο γενικό κλίμα περίεργα. Αλλά είναι παιδί που δείχνει ότι είναι γκολκίπερ που μπορείς να υπολογίζεις".

 

Ο Κούρτιτς, βέβαια, πάλι έδωσε τη λύση;

 

"Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, δεν είναι ο σύγχρονος box to box χαφ, αλλά είναι αγωνιστής και για αυτό παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ".

 

"Μεγάλο πρόβλημα ο Λουτσέσκου, αν... - Γλυκό αριστερό πόδι - Στενάχωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

 

Πώς σχολιάζετε τη σκόνη που έχει σηκωθεί, ξανά, γύρω από την παρουσία τού Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου;

 

"Αν μετρούσε το γκολ της Λαμίας, θα είχε μεγάλο πρόβλημα τη Δευτέρα. Αλλά αυτά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο".

 

Για να πάμε στον Ολυμπιακό, πώς είδατε τον Λόπες εναντίον του Άρη;

 

"Έχει πολύ γλυκό αριστερό πόδι, μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη και του Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι έχει έναν παίκτη που μπορεί να στηριχτεί και στις στημένες φάσεις".

 

Πολύ καλή παρουσία είχαν και ο Παπασταθόπουλος με τον Εμβιλά. 

 

"Αυτοί είναι παίκτες που δεν αλλάζουν ταχύτητα, ο Παπασταθόπουλος με την εμπειρία του ποντάρει πολλά πάνω του ο Ολυμπιακός. Αλλά όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός σε μια-δύο αγωνιστικές δεν θα έχει αντίπαλο. Το πρόβλημα δεν είναι οι 8 βαθμοί που έχει διαφορά από την ΑΕΚ, αλλά ότι δεν φαίνεται κάποια ομάδα ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Δεν φαίνεται να ανησυχεί ο Ολυμπιακός. Αλλά είναι στενάχωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ατονίζει το ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει διαχείριση με το να βάζει παίκτες στο ροτέισον, για να μην γκρινιάζουν".

 

Πώς είδατε τον Σισέ;

 

"Είναι διαφορετική αξία αυτός ο παίκτης, είναι γρήγορος, δυνατός, δεν περνάει κανένας. Πολύ δυνατός και στις στημένες φάσεις.
 

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για το παιχνίδι της Τρίπολης με την ΑΕΚ;

 

"Θα μπορούσε να γίνει την Κυριακή αυτό το παιχνίδι, ώστε να έχει και λίγη ποιότητα. Θα μπορούσαμε να δούμε πράγματα, να κερδίζαμε από έναν τέτοιο παιχνίδι, θα μπορούσε να είχε γίνει μια μέρα μετά και να βλέπαμε όμορφο ποδόσφαιρο".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Φωτιές" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ - Καθαρό γκολ και... VAR - Ξεκάθαρος για τα "πέναλτι" στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)