Facebook Pixel Super League: "Φωτιές" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ - Καθαρό γκολ και... VAR - Ξεκάθαρος για τα "πέναλτι" στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 22:55:00

"Φωτιές" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ - Καθαρό γκολ και... VAR - Ξεκάθαρος για τα "πέναλτι" στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Φωτιές" Βαρούχα σε ΠΑΟΚ - Καθαρό γκολ και... VAR - Ξεκάθαρος για τα "πέναλτι" στο Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Τι είπε για το τέρμα της Λαμίας, τη φάση του 93' και τις "φωνές" Άρη. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στην ΕΡΤ για τις αμφισβητούμενες φάσεις σε Τούμπα και Γ. Καραϊσκάκης και δικαίωσε απόλυτα τους διαιτητές, παρά τις διαμαρτυρίες των ομάδων.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις των αγώνων του Σαββατοκύριακου, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις διαιτητικές αποφάσεις των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Λαμία και Ολυμπιακός-Άρης.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Τούμπας, για το οποίο έγινε πολλή συζήτηση, ο Παναγιώτης Βαρούχας ήταν ξεκάθαρος.

Αρχικά, ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι το γκολ της Λαμίας για το 1-0 μέτρησε ορθώς, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ. "Και οι δύο παίκτες κάνουν την ίδια ενέργεια. Ο παίκτης Λαμίας πηγαίνει με το κουντουπιέ και όχι με τις τάπες. Οπότε το γκολ σωστά μέτρησε", ανέλυσε σχετικά.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε το VAR και για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 93', υποστηρίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο Μπεχαράνο δεν έρχεται σε επαφή με την μπάλα, κάνει συμμετοχή στη φάση όταν πηδά για κεφαλιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που ο άσος της Λαμίας ήταν σε θέση οφσάιντ, το γκολ ορθώς ακυρώθηκε.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο καθηγητής ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από τις δύο φάσεις που στον Άρη διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Για το… χέρι του Λαλά, ανέφερε πως «η μπάλα πηγαίνει μεταξύ πλάτης και ώμου και δεν υπάρχει παράβαση», ενώ για το πέσιμο του Τζέγκο ξεκαθάρισε ότι επίσης δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, καθώς «πέφτει μόλις τον ακουμπάει ο Λαλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Παοκτσήδων: "Καληνύχτα Λουτσέσκου! Μας έσωσε το VAR – Έλεος με Πασχαλάκη!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags