Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολη κλήρωση για Ολυμπιακό, έπεσε πάνω σε Αταλάντα - Πότε θα γίνουν τα ματς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-13 13:47:00

Πολύ δύσκολη κλήρωση για Ολυμπιακό, έπεσε πάνω σε Αταλάντα - Πότε θα γίνουν τα ματς!

Sportdog Team
Πολύ δύσκολη κλήρωση για Ολυμπιακό, έπεσε πάνω σε Αταλάντα - Πότε θα γίνουν τα ματς!

Όπως αναμενόταν η κλήρωση για τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά ζόρικη, αφού η κληρωτίδα τον έφερε αντίπαλο με την ισχυρή Αταλάντα, που τα τελευταία χρόνια... πετάει στην Ιταλία.

Ολυμπιακός: Πάνω στην ισχυρή Αταλάντα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έπεσαν οι Ερυθρόλευκοι για την φάση των πλέι οφ του Europa League.

Ο Ολυμπιακός περίμενε έτσι κι αλλιώς δύσκολη κλήρωση, με την κληρωτίδα να του φέρνει αντίπαλο την ιταλική ομάδα, η οποία αποκλείστηκε από τον όμιλο του Champions League, που ήταν μαζί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ και Γιουνγκ Μπόις.

Η Αταλάντα διανύει σερί εξαιρετικές σεζόν υπό τις οδηγίες του Γκασπερίνι και μάλιστα πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από την δεύτερη θέση της Serie A, την οποία έχασε στο τέλος.

Φέτος, μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 37 βαθμούς, μόλις τρεις πιο κάτω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού ο Ολυμπιακός ήταν στο γκρουπ των ισχυρών.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια:

Σεβίλλη - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Αταλάντα - Ολυμπιακός

Λειψία - Σοσιεδάδ

Μπαρτσελόνα - Νάπολι

Ζενίτ - Μπέτις

Ντόρτμουντ - Ρέιντζερς

Σέριφ - Μπράγκα

Πόρτο - Λάτσιο

Θυμηθείτε το live του Sportdog:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags