Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξέλιξη "βόμβα" στον ΠΑΟΚ - Έρχεται συνεργασία έκπληξη με Λουτσέσκου για μεταγραφική ενίσχυση
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 00:05:00

Εξέλιξη "βόμβα" στον ΠΑΟΚ - Έρχεται συνεργασία έκπληξη με Λουτσέσκου για μεταγραφική ενίσχυση

Sportdog Team
Εξέλιξη "βόμβα" στον ΠΑΟΚ - Έρχεται συνεργασία έκπληξη με Λουτσέσκου για μεταγραφική ενίσχυση

Όσο φτάνουμε στον Ιανουάριο τόσο περισσότερα είναι και τα δημοσιεύματα για την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας ετοιμάζεται να συνεργαστεί με κάποιον που δεν περίμενε κανείς.

ΠΑΟΚ: Η πρώτη κίνηση έγινε κατ΄ ιδίαν και η δεύτερη δημόσια, με παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη στα social media, σχετικά με την παρουσία του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ…

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Σαββίδης είχε αντίθετη άποψη για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενθυμούμενος αυτά που είχαν συμβεί το καλοκαίρι του 2019 και δεν είχε καμία συμμετοχή στο στήσιμο και τον σχεδιασμό της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, μια δουλειά που ανέλαβε αποκλειστικά ο Λουτσέσκου.

Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, έμεινε διακριτικά μακριά από όλα, τώρα όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής, γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα και αυτός δεν μπορεί να είναι άλος από τον Γιώργο Σαββίδη.

Η επιστροφή του θα συνδυαστεί με άμεση συνεργασία με τον προπονητή, θα ξεχαστούν τα πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ και θα συνεργαστούν για να αλλάξουν τα πάντα στην ομάδα, με δεδομένη την δημόσια παραδοχή του προπονητή, ότι έκανε λάθος που “φόρτωσε” αυτούς τους παίκτες και είναι όλοι τους, κουρασμένοι.

Μια εμπειρία που απέκτησε ο Γιώργος Σαββίδης όσο ασχολήθηκε με το τμήμα σκάουτινγκ, όπως επίσης και η παρουσία του ξάδερφου, Γιάννη Σαββίδη εκεί, θα τον βοηθήσουν ώστε να μπει δυναμικά και μάλιστα από την επόμενη μεταγραφική περίοδο, στην δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας, υπό τον Λουτσέσκου.

Πηγή: sfina.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags