Facebook Pixel Sportdog.gr | Συναγερμός στον Ολυμπιακό - Αυτός "κλέβει" τη θέση τού Σεμέδο στην Μπενφίκα - Δεν παίζεται!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 11:52:00

Συναγερμός στον Ολυμπιακό - Αυτός "κλέβει" τη θέση τού Σεμέδο στην Μπενφίκα - Δεν παίζεται!

Sportdog Team
Συναγερμός στον Ολυμπιακό - Αυτός "κλέβει" τη θέση τού Σεμέδο στην Μπενφίκα - Δεν παίζεται!

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί, αγωνίσθηκε ως βασικός για πρώτη φορά στην εφετινή περίοδο, στην εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, πήρε την ευκαιρία από τον Τσάβι, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν τον είχε θέσει εκτός του βασικού σχεδιασμού.

Ολυμπιακός: Ωστόσο, το μέλλον του έμπειρου άσου στους «μπλαουγκράνα» δεν είναι δεδομένο, καθώς όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, έχει δείξει η Μπενφίκα, που απέκλεισε από την συνέχεια του Champions League την... Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι «αετοί της Λισσαβώνας», θέλουν τον Ουμτιτί στην επικείμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να έχει αποσαφηνισθεί εάν η «μετακόμιση» θα αφορά δανεισμό η κανονική μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ουμτιτί έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς, μέχρι το 2023, ενώ οι ιθύνοντες της Μπενφίκα, τον θεωρού ιδανικό αντικαταστάτη του Λούκας Βερίσιμο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags