Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Απαντήσεις" Καρυπίδη μετά τον Ολυμπιακό - "Αρπάζει" παίκτη από ΑΕΚ - "Μάχη" με ΠΑΟΚ για τον...
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-15 13:20:00

"Απαντήσεις" Καρυπίδη μετά τον Ολυμπιακό - "Αρπάζει" παίκτη από ΑΕΚ - "Μάχη" με ΠΑΟΚ για τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Απαντήσεις" Καρυπίδη μετά τον Ολυμπιακό - "Αρπάζει" παίκτη από ΑΕΚ - "Μάχη" με ΠΑΟΚ για τον...

Ο Άρης μπαίνει δυνατά στις μεταγραφές και... κοντράρει τους Big-4! Ποιοι είναι οι παίκτες για τους οποίους ήδη έχουν κάνει κίνηση οι Θεσσαλονικείς και ποιος είναι ο Έλληνας άσος για τον οποίο συζητάει όλη η Ελλάδα και βρίσκεται πιο κοντά στο "Κλ. Βικελίδης";

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για τους Πίρσμαν και Σάλιακα, καθώς για τον μεν πρώτο φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Ενώ το όνομα του Σάλιακα έχει παίξει, κυρίως, για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

 

Αμφότεροι διανύουν εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα τού ΠΑΣ Γιάννινα και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι οι άνθρωποι των Ιωαννίνων θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τους δώσουν τον Γενάρη, για να πάρουν έστω ένα μικρό ποσό, ή αν θα τους κρατήσουν για άλλους έξι μήνες και θα τους χάσουν δωρεάν το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Παρόλα αυτά Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα αποκτήσουν έναν από τους δύο, δεδομένου ο Άρης είναι η ομάδα από την Ελλάδα που είχε κάνει την καλύτερη δυνατή προεργασία. Έχουν δουλέψει πολύ τις μεταγραφές τους, και των δύο, και μην αποκλείσετε να τους δούμε στο Βικελίδης σε λίγες μέρες. 

 

Μάλιστα, οι Κίτρινοι ήθελαν να προχωρήσουν και την περίπτωση του Λοντίγκιν αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις με τον πεπειραμένο τερματοφύλακα, που βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ που ψάχνει για τερματοφύλακα.

 

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης έχει δουλέψει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τις περιπτώσεις των Σάλιακα και Πίρσμαν και μην αποκλείσετε να τους δούμε "πακέτο" στον Άρη. Που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει προοπτική για τη διεκδίκηση τίτλων αλλά και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Γιατί με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μην μπορούν να εγγυηθούν χρόνο συμμετοχής σε Πίρσμαν-Σάλιακα, γιατί να μην ψάξουν την τύχη τους σε άλλη μεγάλη ομάδα; 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε 2.5 εκατ. ο Μελισσανίδης για μπακ - "Διώχνει" δύο για πρώην του Ολυμπιακού - "Μάχη" με Big-4!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags