Facebook Pixel Σέρχιο Αγκουέρο: Με δάκρυα το "αντίο" από τον Σέρχιο Αγκουέρο - "Είμαι στα χέρια καλών γιατρών..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-12-15 14:01:00

Με δάκρυα το "αντίο" από τον Αγκουέρο - "Είμαι στα χέρια καλών γιατρών..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με δάκρυα το "αντίο" από τον Αγκουέρο - "Είμαι στα χέρια καλών γιατρών..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος εποχής για τον Αργεντινό άσο, που συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο σήμερα (15/12), σε ηλικία 33 ετών, αφού διαγνώστηκε με καρδιακή πάθηση, ρίχνοντας την αυλαία μιας 18χρονης καριέρας κατά την οποία σημείωσε περισσότερα από 400 γκολ.

Ο Αγουέρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 30 Οκτωβρίου, αφού αντιμετώπισε πόνους στο στήθος και αναπνευστικές δυσκολίες στην ισοπαλία (1-1) της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές. Ο σύλλογος ανακοίνωσε λίγες μέρες αργότερα ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες μετά από καρδιακή ανάλυση.

Όπως είπε, «είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να σταματήσω να παίζω μπάλα. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία μου, ξέρετε γιατί πήρα αυτήν την απόφαση.

Ήμουν στα χέρια καλών γιατρών που με συμβούλευσαν το καλύτερο για μένα. Πήρα την απόφαση πριν από δέκα ημέρες. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να δω αν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω, όμως δεν υπήρχαν και πολλές.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ. Φεύγω με το κεφάλια ψηλά, χαρούμενος. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά ξέρω πως έχω πολλούς ανθρώπους που με νοιάζονται.

Ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους που ήρθαν, όσους μου συμπεριφέρθηκαν σωστά αλλά και εκείνους που δεν το έκαναν. Κρατάω πολλά καλά πράγματα, σας ευχαριστώ όλους».

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα ως ελεύθερη μεταγραφή, αλλά έκανε μόνο πέντε εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις λόγω τραυματισμού στη γάμπα και καρδιακών προβλημάτων, σκοράροντας μία φορά στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αγκουέρο μετακόμισε στην Ισπανία μετά από μια δεκαετία με την πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, όπου σημείωσε 260 γκολ σε 390 εμφανίσεις και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags