Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός - Επίσημο το "μπαμ" του Ολυμπιακού με Μανωλά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 19:57:00

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός - Επίσημο το "μπαμ" του Ολυμπιακού με Μανωλά!

Sportdog Team
Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός - Επίσημο το "μπαμ" του Ολυμπιακού με Μανωλά!

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη σπουδαία μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Επίσημη είναι πλέον η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού από τη Νάπολι, με τον Μανωλά να γυρίζει μετά από 7,5 χρόνια στην ομάδα που αγάπησε.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Ο Κώστας Μανωλάς μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από εκατοντάδες οπαδούς, για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Θα δώσω και τη ψυχή μου στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα λόγια πρέπει να τα κάνει πράξη στο γήπεδο ο παίκτης. Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του προέδρου και την αγάπη του κόσμου. Πήρε το ρίσκο να με φέρει στον Ολυμπιακό ο κ. Μαρινάκης όταν είχα φύγει από την ΑΕΚ. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και θα του δείξω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει στο γήπεδο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μανωλάς στις πρώτες του δηλώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags