Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Υπογράφει κορυφαίος επιθετικός μετά τον Μανωλά - Αυτή είναι η συμφωνία για να φύγει ο Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-17 15:03:00

Υπογράφει κορυφαίος επιθετικός μετά τον Μανωλά - Αυτή είναι η συμφωνία για να φύγει ο Σεμέδο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφει κορυφαίος επιθετικός μετά τον Μανωλά - Αυτή είναι η συμφωνία για να φύγει ο Σεμέδο!

Η επόμενη κίνηση στο Λιμάνι και τα χρήματα για τον Πορτογάλο στόπερ. Οι δύο μεταγραφές που ψάχνουν ακόμα οι Πειραιώτες για τον Ιανουάριο, το συμβόλαιο που είναι έτοιμο για τις υπογραφές και ο τρόπος για να φύγει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ποια ομάδα τον θέλει και πόσα χρήματα προσφέρει...

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Καμένο χαρτί φαίνεται ότι είναι για τους Πειραιώτες ο Πορτογάλος αμυντικός, καθώς δεδομένα για τη διοίκηση των Πειραιωτών ο παίκτης δεν υπολογίζεται αλλά φαίνεται ότι και αγωνιστικά έχει μείνει πολύ πίσω.

 

Γιατί η έλευση του Κώστα Μανωλά σηματοδοτεί το οριστικό αγωνιστικό τέλος τού Σεμέδο από την 11άδα, ακόμα και την περίοδο του Κόπα Άφρικα που θα απουσιάσουν οι Σισέ και Μπα. Ο Μανωλάς ήρθε για να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι, έριξε κατά πολύ τις απαιτήσεις του όσον αφορά τις αποδοχές του, ενώ βοήθησε στο ψήσιμο της Νάπολι για να αποχωρήσει με ένα πολύ χαμηλό σε σχέση με εκείνο που είχε δαπανηθεί πριν από δύο χρόνια. Ήρθε για να παίζει (και θα παίζει!) βασικός.

 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε κάθε περίπτωση, αλλά και ο Ολυμπιακός, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς ήταν εκτός αρκετό καιρό και στην επανεμφάνισή του ήταν βαρύς και μέτριος αγωνιστικά.

Οπότε τι θα συμβεί με το μέλλον του, ποια ομάδα θα μπορούσε να δελεάσει με την προσφορά της τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Σεμέδο έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό...



Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η Πόρτο για τον Ιανουάριο προσφέρει 250.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Πορτογάλο στόπερ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι. Η οψιόν, όπως εκτιμούν οι Πορτογάλοι, θα οριστεί στα 5 με 6 εκατ. ευρώ, με τους «δράκους» να προσπαθούν να ρίξουν το ποσό και τους Πειραιώτες να το ανεβάσουν.

 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι τι μπορεί να φέρει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι στην εξέλιξή του στο Λιμάνι. Αυτό μένει να το δούμε, αλλά η προσθήκη ενός αριστερού μπακ και ενός χαφ που θα μπορεί να καλύψει την απουσία των δύο Καμαρά και του Κούντε στο Κόπα Άφρικα, μοιάζει επιβεβλημένη. Έστω κι αν γίνει με τη μορφή δανεισμού...


Μέχρι πάντως να γίνει κάποια ακόμα μεταγραφή, στο Λιμάνι ετοιμάζονται να κλείσουν μία σημαντική συμφωνία, που θα αφορά το νέο συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι έφερε τον Μανωλά ο Μαρινάκης... νέος Γεωργάτος - Η απαίτηση Μαρτίνς, φεύγουν δύο στόπερ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags