Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: "Μέχρι και τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για Τσόλακ - Λάθος με Ολιβέιρα - Γι’ αυτό... μεταμορφώθηκε"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-17 19:25:00

"Μέχρι και τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για Τσόλακ - Λάθος με Ολιβέιρα - Γι’ αυτό... μεταμορφώθηκε"!

του Γιώργου Κτενά
"Μέχρι και τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ για Τσόλακ - Λάθος με Ολιβέιρα - Γι’ αυτό... μεταμορφώθηκε"!

Ο λόγος που... πετάει στη Μάλμε και η πιθανότητα επιστροφής του. Πώς και γιατί ο Κροάτης ασος δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στη Σουηδία, τα χρήματα που μπορούν να πάρουν οι Θεσσαλονικείς από την πώλησή του και τι συνέβη στον Δικέφαλο με Ολιβέιρα και Άκπομ.

ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα τού Κροάτη άσου στη Μάλμε και η κουβέντα έχει φτάσει, ξανά, στο αν θα δώσει 3 εκατ. ευρώ η σουηδική ομάδα για να τον αποκτήσει. 

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, δημοσιογράφο που γνωρίζει σε βάθος το σουηδικό πρωτάθλημα, προκειμένου να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε γύρω από αυτό το θέμα.

"Σκόραρε σε όλα τα ματς - Έτσι τον ανέδειξαν στη Μάλμε - Κεφαλιές, τρέχει, παίζει με πλάτη"

"Βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στη Μάλμε, είναι πρώτος σκόρερ και όσο καιρό παίζει (γιατί είχε μείνει έναν μήνα εκτός λόγω ενός τραυματισμού), σκόραρε σχεδόν σε όλα τα ματς. Η Μάλμε θέλει να συνεχίσει με τον Τσόλακ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το γεγονός ότι ο Κροάτης επιθετικός έχει ξαναβρεί τη φόρμα του στη Σουηδία:

"Του ταίριαζε περισσότερο ο τρόπος παιχνιδιού στη Σουηδία, είχε πολύ καλές βοήθειες από πίσω, είχε έμπειρο προπονητή, τον Τόμασον, και βρήκε ακριβώς το στιλ παιχνιδιού που του ταιριάζει. Είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι και είναι φορ που θα τρέξει, αν και δεν έχει και την καλύτερη ταχύτητα. Και μπορεί να παίξει πλάτη στον αμυντικό".

"3 εκατ. η Μάλμε - Λάθος του ΠΑΟΚ Τσόλακ και Ολιβέιρα - Για αυτό πήγε καλά στη Σουηδία"

Μπορούν οι Σουηδοί να δώσουν 3 εκατ. για την απόκτησή του;

"Θεωρώ ότι 2-3 εκατομμύρια μπορεί να τα δώσει η Μάλμε, αλλά παραπάνω όχι. Δεν είναι ομάδα που θα δώσει παραπάνω χρήματα. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ με τον Τσόλακ".

Ο Τσόλακ είναι πιο παραγωγικός από τους Άκπομ και Σφιντέρσκι μαζί, ενώ και ο Ολιβέιρα δεν είναι κάποιος φονιάς απέναντι από την αντίπαλη εστία.

"Έδειξε κάποια καλά στοιχεία ο Ολιβέιρα, αλλά είναι και άτυχος. Θεωρώ ότι έκανε λάθος ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Πορτογάλος, πήγε στη λύση του Άκπομ. Ίσως να ήταν καλύτερη λύση να πορευόταν με Σφιντέρσκι-Κούτσια και μετά να έφερνε τον Τσόλακ πίσω".

Θεωρείς ότι θα μπορούσε να ταιριάξει στον ΠΑΟΚ;

"Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα γιατί οι υπόλοιποι παίκτες είναι ίδιοι σε σχέση με τότε που ήταν στην ομάδα ο Τσόλακ. Θεωρώ, βέβαια, ότι η ποιότητα του ποδοσφαίρου στη Σουηδία είναι κατώτερο από το ελληνικό. Είναι δύο-τρεις ομάδες που πρωταγωνιστούν και στην Ευρώπη πηγαίνουν χειρότερα από εμάς. Ίσως και για αυτό να τα πήγε καλύτερα ο Τόλακ στη Σουηδία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε τρεις Έλληνες - Εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags