Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Χουνέρι" Λουτσέσκου σε τρεις Έλληνες - Εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 16:52:00

"Χουνέρι" Λουτσέσκου σε τρεις Έλληνες - Εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χουνέρι" Λουτσέσκου σε τρεις Έλληνες - Εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα!

Η απόφαση του Ρουμάνου κόουτς και ποιοι μένουν εκτός 11αδας. Μπορεί στον Δικέφαλο να πήραν χρόνο οι Τσιγγάρας και Λύρατζης, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τους υπολόγιζε και δεν τους... έβλεπε όσο υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες για το πρωτάθλημα, ενώ δύσκολα θα τους δούμε στην Ευρώπη.

Στροφή στον τρόπο που λειτουργεί στον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς φαίνεται ότι καθιερώνεται η αξιοποίηση στην 11άδα ποδοσφαιριστών που είναι νεαροί σε ηλικία και σχετίζονται με τα τμήματα υποδομής του Δικέφαλου.

Εδώ μια μικρή σημείωση: Δεν γνώριζε αυτό το υλικό ο Λουτσέσκου; Φυσικά και το γνώριζε! Δεν θεωρούσε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην 11άδα, γιατί δεν είναι αξιόλογο; Φυσικά και θεωρούσε ότι είναι αξιόλογο υλικό, που μπορεί να δώσεις λύσεις. Τότε για ποιον λόγο δεν τους αξιοποιούσε μέχρι τώρα; Γιατί η αλήθεια είναι πως είναι πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Τσιγγάρα, που θα μπορούσε να παίζει αντί του Εσίτι, του Κούτσια που θα μπορούσε να δώσει λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος, αλλά και του Λύρατζη σε μια θέση που χωλαίνει εδώ και μήνες.

Η απάντηση προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι Ρουμάνος δεν ήθελε να βάλει τους νεαρούς! Είχε ένα σχέδιο από το περασμένο καλοκαίρι που δεν περιελάμβανε τους νεαρούς από τα τμήματα υποδομής σε πρωταγωνιστικό ρόλο (Κούτσια, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, Λύρατζη). Σωστό, λάθος, τέλος πάντων με αυτό πορεύτηκε.

Μόνο που τώρα, που έχει χαθεί το πρωτάθλημα, φαίνεται ότι υπάρχει νέο σχέδιο! Για παράδειγμα ο Λύρατζης μπορεί να καθιερωθεί στα δεξιά της άμυνας, που είναι καλύτερος και, σίγουρα, πιο αποδοτικός από τις λύσεις που έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα. Το ίδιο και ο Τσιγγάρας, που δίνει στον ΠΑΟΚ ενέργεια και πνευμόνια και, σε κάθε περίπτωση, είναι ποιοτικότερη λύση από τον Εσίτι.

Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, έχει πάρει απόφαση στη Σούπερ Λιγκ να αξιοποιήσει τους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και ξεχωρίζουν, ενώ περιμένει και τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη. Προσοχή όμως: Αυτό αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα ως προοπτική και όχι την Ευρώπη ή το Κύπελλο!

Εκεί αναμένεται να δούμε πιο κλειστό ροτέισον και πρόσωπα που έχουν μπαρουτοκαπνιστεί στην 11άδα. Γιατί εκεί ο Ρουμάνος συνεχίζει να έχει για Κύπελλο και Ευρώπη την ίδια λογική με εκείνη που είχε στην αρχή και για το πρωτάθλημα! Καθώς στο Κύπελλο και την Ευρώπη η συνθήκη είναι "παιχνίδι με το παιχνίδι αποτέλεσμα και πρόκριση" και όχι "Αξιοποιώ τους πιτσιρικάδες και περιμένω ότι, λογικά, θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, άρα μπορεί να χαθούν παιχνίδια λόγω της απειρίας τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτοί φεύγουν με απόφαση Λουτσέσκου - Πώληση ξένου άσου - Η αλήθεια για την οικογένεια Σαββίδη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags