Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Τέλειωσε τις μεταγραφές ο Μαρινάκης - Τάνκερ, πλοία και Μανωλάς - Αλλάζει το σύστημα ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 12:00:00

"Τέλειωσε τις μεταγραφές ο Μαρινάκης - Τάνκερ, πλοία και Μανωλάς - Αλλάζει το σύστημα ο Μαρτίνς"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τέλειωσε τις μεταγραφές ο Μαρινάκης - Τάνκερ, πλοία και Μανωλάς - Αλλάζει το σύστημα ο Μαρτίνς"

Το μήνυμα στους αντιπάλους και ο ετοιμοπόλεμος Παπασταθόπουλος. Σχόλιο-φωτιά για τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό και την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη που... έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του, πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος. Τι αλλαγές θα φέρει ο Έλληνας στόπερ και μέχρι πότε θα παίζει στο Λιμάνι!
 

Ολυμπιακός: Τη μεταγραφή τού Κώστα Μανωλά στους Πειραιώτες σχολίασε μέσω του sportdog ο Μανώλης Γαβαθιώτης, δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα των Ερυθρόλευκων για πολλές δεκαετίες.

Τι αναφέρει για τον Μαρινάκη και τα ψυχολογικά ραπίσματα προς τους αντιπάλους, αλλά και για τον τρόπο που θα "χωρέσει" στην 11άδα τού Ολυμπιακού ο Μανωλάς; Οι απαντήσεις στο sportdog. 

"Τελείωσε τις μεταγραφές ο Μαρινάκης - Ετοιμοπόλεμος μόνο ο Σωκράτης - Περισσότερα από ένας απλός στόπερ"

"Ο Μαρινάκης τελείωσε τις μεταγραφές πριν αρχίσουν, έκλεισε την περίοδο μεταγραφών πριν ανοίξει, τελείωσαν οι μεταγραφές για όλους. Και εννοώ την περίοδο των μεταγραφών γενικά, όχι αν θα κάνουν άλλες κινήσεις στον Ολυμπιακό για ενίσχυση", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο πεπειραμένος δημοσιογράφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θα φύγουν ο Σισέ και ο Μπα, άρα χρειάζεται παίκτη πίσω. Τον Μάρκοβιτς δεν τον έχει βάλει ακόμα στο ροτέισον. Άρα ετοιμοπόλεμος είναι μόνο ο Σωκράτης. Πιστεύω ότι θα τον βάλει και τον Μάρκοβιτς στο ροτέισον βέβαια. Αλλά σε κάθε περίπτωση χρειαζόταν να φέρει έναν στόπερ. Μόνο που ο Μανωλάς είναι πολλά περισσότερα από ένας απλός στόπερ".

"Θα παίζει μέχρι 38 ετών στον Ολυμπιακό - Θα το γυρίσει με 3-5-2 - Για αυτό δεν το έπαιζε σωστά"

Δηλαδή;

"Πέρα από τα προσόντα του ως παίκτης, γιατί ο Μανωλάς είναι αλτικός, γρήγορος, ευέλικτος και ξέρει μπάλα, δηλαδή την υπολογίζει και παίζει με μυαλό, είναι παιδί 30 ετών. Άρα μπορεί να έχει μπροστά του 7-8 χρόνια μπάλας ως στόπερ, πιστεύω ότι έχει το σκαρί αλλά και το στιλ του είναι για να παίζει μέχρι τα 37-38 στον Ολυμπιακό"

Με τον Σωκράτη και τον Σισέ πώς θα χωρέσει στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μανωλάς;

"Πιστεύω ότι τώρα μπορεί να το γυρίσει ο Μαρτίνς σε 3-5-2. Άλλωστε οι τρεις αμυντικοί στο διεθνές ποδόσφαιρο είναι καθιερωμένοι. Και ακριβώς ταιριάζει ο Μανωλάς για να παίξει έτσι τώρα ο Ολυμπιακός, γιατί είναι γρήγορος και ευέλικτος. Για αυτό δεν μπορούσε να παίξει σωστά με τριάδα στα στόπερ πριν ο Ολυμπιακός".

"Τους έκοψε τα πόδια ο Μαρινάκης - Ψυχολογικό ράπισμα - Τάνκερ, πλοία και Μανωλάς"

Με τη μεταγραφή τού Μανωλά ήδη από τις 16 Δεκέμβρη, ανεβάζει τον πήχη ο Ολυμπιακός;

"Είναι πολυδιάστατη μεταγραφή και δεν αφορά μόνο τα χρήματα, γιατί κανείς δεν ξέρει και πόσα έδωσε. Τελείωσε τις μεταγραφές πριν αρχίσουν, από εδώ και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έκοψε τα πόδια στους αντιπάλους, έληξε η υπόθεση, έληξαν οι μεταγραφές για τους υπόλοιπους. Κι αυτό δείχνει πολλά για τον Μαρινάκη".

Τι είναι αυτό που δείχνει;

"Ο Μαρινάκης είναι φαινόμενο και δεν το λέω για να γλείψω κάποιον. Είναι φαινόμενο παθιασμένου οπαδού, φιλάθλου, που αγαπάει την ομάδα του. Δεν σταματάει, έχει φλόγα που δεν σβήνει για τον Ολυμπιακό, δεν το έχω ξαναδεί. Είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, έχω ξαναδεί παράγοντες που αγαπούσαν τον Ολυμπιακό, έδιναν αβέρτα λεφτά, και ο Μπάρλος και άλλοι σε άλλες ομάδες. Αλλά αυτό πράγμα με τον Μαρινάκη δεν υπάρχει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, έχει αμέτρητα πλοια, τάνκερ, καράβια, επιχειρήσεις, Χρηματιστήρια, ιστορίες, αλλά αυτός θα ασχοληθεί για να πάρει τον Μανωλά! Με έχει καταπλήξει. Και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε τρέλα, είχε βάλει λεφτά, ήθελε να φαίνεται πανίσχυρος. Αλλά αυτό με τον Μαρινάκη δεν το έχει κανένας. Οι αντίπαλοί του τρώνε και ψυχολογικό ράπισμα. Αυτοί ασχολούνται για τον αναπληρωτή στην ΕΠΟ, με το ποδόσφαιρο ασχολείται μόνο ο Μαρινάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι έφερε τον Μανωλά ο Μαρινάκης... νέος Γεωργάτος - Η απαίτηση Μαρτίνς, φεύγουν δύο στόπερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags