Facebook Pixel Sportdog.gr | O Καρέλης «ξηγήθηκε» αγρινιώτικα! Μεγάλη νίκη Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 21:44:00

O Καρέλης «ξηγήθηκε» αγρινιώτικα! Μεγάλη νίκη Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
O Καρέλης «ξηγήθηκε» αγρινιώτικα! Μεγάλη νίκη Παναιτωλικού επί του Ατρομήτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 2-1 του συλλόγου του Περιστερίου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με πρωταγωνιστή – σκόρερ τον Ντέιμπι Φλόρες.

Ο μέσος από την Ονδούρα με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πίριτς που είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του (1-0) χωρίς να προλάβει να κάνει ούτε την…προσευχή του.

Γκολ χάρμα – οφθαλών που έβαλε τον Παναιτωλικό στη θέση του οδηγού και συγχρόνως, του έδωσε (και) άλλα vibes, ή αλλιώς το ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας του ματς.

Σταδιακά ο Ατρόμητος άρχισε να παίρνει μέτρα στον γήπεδο, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήταν…φλύαροι και παντελώς ακίνδυνοι. Οι γηπεδούχοι τους κρατούσαν μακριά από τα καρέ τους, έκλεισαν αποτελεσματικά όλους τους χώρους και επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν.

Μία σέντρα – σουτ του Κουλούρη (36΄) που έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μελίσσα, ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας του Περιστερίου στο πρώτο 45λεπτο.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Παράσχος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή. Ο Σπιριντόνοβιτς πήρε την θέση του Στρούγγη και συγχρόνως η διάταξη του Ατρόμητου γύρισε από 3-5-2 σε 4-3-3, με τους Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι στα δύο άκρα και τον Κουλούρη στη κορυφή της επίθεσης.

Οι Περιστεριώτες ανέβασαν ταχύτητα κι αφού χτύπησαν δις το καμπανάκι στους γηπεδούχους με τους Κουλούρη (49΄) και Χαρίση (52΄) ισοφάρισαν στο 55΄. Έπειτα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς ο Μαυρομμάτης βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο ύψος του πεναλτί και με κοντινό σουτ βρήκε δίχτυα (1-1).

Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια του, έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να΄ναι πιο επικίνδυνος.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε την φρεσκάδα του α΄ημιχρόνου, ωστόσο ο Καρέλης έφερε σε θέση ισχύος εκ νέου τα «καναρίνια».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς στο 78΄, μετά από σέντρα του Χουχούμη και άστοχη απομάκρυνση της μπάλας από τον Σάλομον, με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Πίριτς και πέτυχε το «χρυσό» – γκολ της νίκης (2-1) για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες (75΄Καρέλης), Φλόρες, Μπαρμπόσα (75΄Τσιγγάρας), Ντουάρτε (96΄Περέιρα), Μεντόσα (93΄Λούι), Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46΄Σπιριντόνοβιτς), Χατζησαϊας, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης (77΄Νάτσος), Σάλομον, Ντένιτς (86΄Τζαβίδας), Μπεντινέλι (77΄Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags