Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Επική δήλωση Λουτσέσκου για τον σκόρερ Κούρτιτς - Τι είπε για την επιστροφή Ζαμπά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 23:33:00

Επική δήλωση Λουτσέσκου για τον σκόρερ Κούρτιτς - Τι είπε για την επιστροφή Ζαμπά

Sportdog Team
Επική δήλωση Λουτσέσκου για τον σκόρερ Κούρτιτς - Τι είπε για την επιστροφή Ζαμπά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το αυριανό (19/12) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και αναφέρθηκε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάσμιν Κούρτιτς, αλλά και στην κατάτασταση που επικρατεί μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, τόνισε ότι με το σερί νικών η ομάδα του πήρε πίσω την αυτοπεποίθησή της, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova:

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, η οποία έρχεται κολλητά με άλλες δύο, μία εκ των οποίων μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο, καθώς ήταν για την πρόκριση στους «32» του Europa Conference League. Σίγουρα είναι μια νίκη που έρχεται με πάρα πολύ μεγάλο σκορ, μετά από μια δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Ένα δύσκολο διάστημα, με αγώνες και αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα αποτέλεσμα που σημαίνει ότι παίρνουμε πίσω την αυτοπεποίθηση μας και δείχνουμε πως είμαστε πολύ καλά, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και πνευματικά».

Για τις τρεις σερί νίκες του ΠΑΟΚ και πως αυτές έχουν επηρεάσει την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Αυτές οι τρεις συνεχόμενες νίκες μπορεί να σημαίνουν πολύ καλή ατμόσφαιρα και αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια, αλλά και πολύ καλή προετοιμασία για τους αγώνες. Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρετε, δηλαδή πως το παρελθόν αποτελεί παρελθόν. Θα πρέπει να μαθαίνουμε από αυτό και να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, για το οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ του Δικεφάλου, Γιάσμιν Κούρτιτς: «Η αλήθεια είναι πως δεν κοιτάω ποτέ τη στατιστική, ούτε τις κατατάξεις των σκόρερ. Δεν κοιτάω ποιος έχει την καλύτερη επίθεση, ή όχι. Παρ’ όλα αυτά δεν μου προξενεί εντύπωση, καθώς είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα σκοράρει, είτε αυτός είναι ένας κεντρικός αμυντικός, είτε ένας πλάγιος μπακ, είτε ο Κούρτιτς που είναι ένας αμυντικός χαφ. Η λογική της ομάδας είναι να ξεκινήσουμε την άμυνα με τους επιτιθέμενους και την επίθεση με τους κεντρικούς αμυντικούς, στην φάση της ανάπτυξης. Οπότε αυτό είναι που μετράει. Είμαι χαρούμενος όμως για τον Κούρτιτς και γι’ αυτά που πετυχαίνει».

Σχετικά με το πως αναμένει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Προσεγγίζουμε πάντα το παιχνίδι με την φιλοσοφία του να παλέψουμε γι’ αυτό. Σίγουρα στα δύο-τρία τελευταία παιχνίδια, παρουσιαστήκαμε τελείως διαφορετικοί όσον αφορά τις θέσεις μας στο γήπεδο όταν δεν είχαμε τη μπάλα. Αυτό θεωρώ ότι μας βοήθησε πάρα πολύ να κερδίσουμε μπάλες και όταν βρισκόμασταν σε θέσεις άμυνας, αλλά και να έχουμε περισσότερο χρόνο την μπάλα στην κατοχή μας. Είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε, αυτός είναι ο τρόπος προσέγγισης αυτή τη στιγμή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για την επιστροφή του Λέο Ζαμπά: «Έχουμε παιχνίδι αύριο, δεν θέλω να συζητήσω κάτι. Όταν τον δω στην προπόνηση θα μπορέσω να σχολιάσω παραπάνω πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags