Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - ΑΕΚ: Απάντησε στους ΑΕΚτζήδες ο Μανωλάς με… Μαρινάκη - "Είχα τα καρύδια" - Βόμβες για Εθνική και ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 01:02:00

Απάντησε σε ΑΕΚ ο Μανωλάς με… Μαρινάκη - "Είχα τα καρύδια" - Βόμβες για Εθνική και... ΠΑΟΚ! (Vid)

Sportdog Team
Απάντησε σε ΑΕΚ ο Μανωλάς με… Μαρινάκη - "Είχα τα καρύδια" - Βόμβες για Εθνική και... ΠΑΟΚ! (Vid)

Η διαφορά των δύο ομάδων και ο επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας στόπερ βρέθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην αθλητική εκπομπή του καναλιού και μίλησε για τους λόγους που επέστρεψε στο Λιμάνι, για την υποδοχή των φίλων της ομάδας, αλλά και για το πότε θα μπορεί να αγωνιστεί βασικός.

Τις διαφορές της πρώτης του θητείας συγκριτικά με αυτή που έχει ήδη αρχίσει ανέφερε ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Super Μπάλα Live», τονίζοντας ότι πλέον με την εμπειρία του θα πρέπει να βοηθήσει τους νεότερους ποδοσφαιριστές, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.

«Δεν είμαι πια 22-23. Είμαι 30 και έχω εμπειρία να βοηθήσω τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός, τι σημαίνει η φανέλα και να δώσουμε το κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μανωλάς μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE επισήμανε για:

Τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: Πάντα ο Ολυμπιακός ήταν μες στην καρδιά μου. Πάντα είχα επαφή με τον πρόεδρο. Ο Ολυμπιακός από τη μέρα που πήγα σε αυτήν την ομάδα μπήκε βαθιά στην καρδιά μου.

Το εάν περίμενε τόσο κόσμο ως υποδοχή: Δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο κόσμο. Αυτό δείχνει την μεγάλη αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι και μία μεγάλη ευθύνη (η υποδοχή αυτή του κόσμου). Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού.

Το τι θα ήθελε να κάνει στον Ολυμπιακό, το εάν νιώθει ότι άφησε μία δουλειά στη μέση και τι στόχους έχει: Σαν ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Είμαι 30 χρόνων. Δεν είμαι 21 ή 22 όταν είχα έρθει. Έχω πιο πολύ εμπειρία και θα πρέπει να βοηθήσω και στα αποδυτήρια στα νέα παιδιά για να καταλάβουν το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Από την πλευρά μου να δώσω το κάτι παραπάνω.

Το ματς με τη Λαμία: Θα μπορούσε να ήταν και πιο μεγάλο το σκορ. Σημασία έχουν οι 3 πόντοι. Η ομάδα θα είναι στο +8 από την ΑΕΚ. Ευελπιστούμε στο +11.

Τον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα. Βλέπουμε τη διαφορά που έχει πάρει. Στο α' μέρος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος δεν είχε τόσο καλή εικόνα αλλά είναι λογικό. Τα παιδιά άρχισαν από 9 Ιουνίου. Υπάρχει κούραση. Ο παίκτης πρέπει να μπαίνει με την ίδια νοοτροπία. Θα υπάρξουν και μέρες που δεν θα είσαι καλός. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ και με την εμπειρία του το κράτησε.

Τον Ελ Αραμπί και το πότε θα είναι έτοιμος: Ο Ελ Αραμπί είναι ένας σκόρερ. Ένα φορ περιοχής που την ευκαιρία θα την κάνει γκολ. Να τα εκατοστήσει. Εγώ δουλεύω. Είχα ένα διάστημα αποχής. Είχα έναν μικροτραυματισμό. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι έτοιμος.

Το εάν θα έδινε ένα φιλί κάπου μετά το ματς στα αποδυτήρια: Θα το έδινα στον Ελ Αραμπί γιατί είναι σκόρερ.

Τον Λαλά: Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα και που έχει καλή φυσική κατάσταση. Ανεβοκατεβαίνει τη δεξιά πλευρά.

Το πρωτάθλημα και το εάν έχει κριθεί: Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Να δίνεις το 100% μέχρι να είσαι μαθηματικά πρωταθλητής και τότε θα το πανηγυρίσω.

Το τι τον έκανε να γυρίσει: Πρώτα απ' όλα εγώ γυρνάω γιατί θέλω να παίζω στο Καραϊσκάκη και μπροστά στον κόσμο. Η αγάπη που έχω για τα 2 χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Δεν είναι θέμα οικονομικό. Θέλω να γυρίσω τώρα που είμαι καλά και όχι στα 34 που να είμαι σε εισαγωγικά τελειωμένος. Εάν δεν επέστρεφα θα ήμουν ψεύτης.

Το τι κρατάει ως μνήμες: Από τη Ρόμα ξέρετε. Από τη Νάπολι το Κύπελλο που κατέκτησα. Από τον Ολυμπιακό είναι πολλές στιγμές. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και τα γκολ που έχω βάλει στο Champions League.

Την Αταλάντα: Η Αταλάντα είναι από τις πιο μεγάλες δυνάμεις στην Ιταλία. Παίζει μαν το μαν σε όλο το γήπεδο. Έχει άλλη τακτική. Είναι σκληρή ομάδα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά πιθανότητες εννοείται πως έχουμε. Δεν μπαίνεις ποτέ στο γήπεδο χαμένος. Στη θεωρία είναι το φαβορί. Θα το δούμε. Έντεκα είμαστε εμείς και έντεκα και αυτοί. Θα δούμε ποιος θα περάσει.

Τον Σωκράτη: Είναι πολύ καλός φίλος μου πάνω απ' όλα. Τώρα θα είναι συμπαίκτης μου και σε ομάδα. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Είναι από τους πιο μεγάλους Έλληνες παίκτες. Δεν χρειάζεται να λέμε πως είμαι εγώ και ο Σωκράτης. Είναι πολλά τα παιδιά. Είναι ο Σισέ και ο Μπα.

Τον Μαρτίνς: Ο κ. Μαρτίνς έχει φτιάξει μία ομάδα που ξέρει το τι θέλει στο γήπεδο. Κοιτάζει να παίρνει το αποτέλεσμα. Δεν τον έχω ζήσει ακόμα ως προπονητή. Απ' αυτά που δείχνει για μένα είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Τον Σπαλέτι και τις δηλώσεις του: Στη Νάπολι; Δεν θέλω να αναφερθώ. Ούτε και σε αυτό θέλω να αναφερθώ. Εδώ στον Ολυμπιακό είμαι ευτυχισμένος και πολύ χαμογελαστός.

Για τον Κούρτιτς: "Είναι ποιοτικός παίκτης, σκοράρει, καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ. Δεν τον έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ, μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό, που το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Η καλύτερη άμυνα φέρνει και τα πρωταθλήματα. Τώρα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ με την βαθμολογική".

Την ΑΕΚ και τα παράπονα οπαδών της ότι έχει διαλέξει τον Ολυμπιακό: Γιατί ο κ. Μαρινάκης με επέλεξε να με πάρει στον Ολυμπιακό όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ. Αναδείχθηκα μέσα από τον Ολυμπιακό.

Το τι δούλεψε για αυτήν την καριέρα: Ήμουν στη 2η ομάδα και τις Ακαδημίες (εννοεί πριν πάει στον Θρασύβουλο). Το καλοκαίρι εκείνο ο θείος μου ο Στέλιος πήρε τηλέφωνο και του είπαν ότι δεν κάνω. Του είπα εγώ θέλω να φύγω. Ο θείος μου πήρε τον κ. Τσιώλη και πήγα να κάνω προπόνηση στον Θρασύβουλο. Μόλις τελείωσα μου λέει ο κ. Τσιώλης που πας. Μου λέει πως θα υπέγραφα επαγγελματικό συμβόλαιο. Θυμάμαι που μου είπε πει ο θείος μου ο Στέλιος 'σήμερα έγινες επαγγελματίας και δεν θα ξαναγίνεις ερασιτέχνης'. Όταν πήγα στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ δεν έπαιζα. Είχαν παίξει όλοι εκτός από μένα.Έπαιζαν παίκτες που δεν ήταν στη συγκεκριμένη θέση. Μέχρι που τραυματίστηκε κάποιος και τυχαία έπαιξα. Από εκείνη τη μέρα, δεν σταμάτησα να παίζω, Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ, μετά με πίστεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εγώ τον έβγαλα ασπροπρόσωπο και συνέχισα την καριέρα μου».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, παρότι ο Στέλιος Μανωλάς ήταν… σημαία της ΑΕΚ: «Δεν είναι δυνατόν, λόγω του θείου μου από μικρός ήμουν ΑΕΚ. Όταν πέρασα στον Ολυμπιακό, κατάλαβα τη διαφορά των δύο ομάδων. Και την αγάπη μου για την ομάδα τη δείχνω από όταν ήρθα και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. Εγώ έχω τη δική μου προσωπικότητα. Ο θείος μου ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς που πέρασαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, το επέλεξα μόνος μου, είχα τα καρύδια να πάω στον Ολυμπιακό όπως είπε ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης και το απέδειξα».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Πάντα μιλάω ευθέως. Στην Εθνική όποτε αγωνίστηκα έδωσα το 150%. Δεν κατάλαβα γιατί κάποια στιγμή βρέθηκα εκτός εθνικής. Άκουσα πολλά, αλλά εμένα με πήρε ο προπονητής, αφού είχαμε μείνει εκτός και μου είπε ότι θέλει να δοκιμάσει και άλλα παιδιά, πιο νέα. Στα Nations League όμως δεν μου είπε ότι δεν θα με καλέσει. Και νομίζω είχε πάρει και είχε πει τα ίδια και στον Σωκράτη. Μου άφησε πικρία, γιατί έπεσε πάνω μου όλο το φταίξιμο σε εμένα και τον Σωκράτη. Και αυτό δεν το καταλαβαίνω. Και η απόδειξη ήρθε με τον Δημήτρη Σιόβα, που μόλις είπε ότι πρέπει να γυρίσει ο Μανωλάς, βγήκε εκτός ομάδας. Δεν ήταν μόνο επιλογή προπονητή λοιπόν, αυτό πιστεύω. Όποιος έκανε την επιλογή αυτή, είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο».

Για την πιθανότητα επιστροφής του: «Τώρα, όπως είπε ο κύριος Φύσσας, δεν έχουμε καταλήξει στον προπονητή, έτσι και εγώ δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω. Εγώ ξέρω ότι με σταμάτησαν χωρίς λόγο, εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κακό στην Εθνική. Αν με πάρει ο νέος προπονητής, θα δω τι θα μου πει. Γιατί και ο ο Φαν΄τ Σιπ μου είπε ότι με υπολογίζει για το πλάνο Κατάρ, αλλά όσα μου είπε μετά έθιξαν την προσωπικότητά μου και για αυτό πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην παίξω στην Εθνική. Δεν είναι πάντως κλειστή η πόρτα για εμένα. Δεν την έκλεισα ποτέ την πόρτα. Απλά θα πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες, γιατί δεν βγήκα εγώ από την Εθνική».

Για το αν του λείπει ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Και οι δύο ομάδες καλές είναι, εμείς είμαστε ανώτεροι. Τώρα έρχεται και το ντέρμπι. Περιμένω να παίξουμε στο Καραϊσκάκης στα playoffs".

Για τον Παναθηναϊκό: "Τον είχαμε συνηθίσει πιο ψηλά, αλλά όλες οι ομάδες περνούν τις κρίσεις τους. Η Γιουβέντους π.χ. στην Ιταλία τώρα είναι 7η. Χρειάζεσαι τους μεγάλους, το πιο ξακουστό ντέρμπι είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκό, οπότε χρειάζεσαι δύο δυνατούς αντιπάλους για να προσφέρουν θέαμα".

Για το αν έχει δει την ΑΕΚ: "Την είδα στην ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Έχω δει μόνο τα σημαντικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, είναι στο -11, ο Ολυμπιακός είναι πιο καλή ομάδα, έχει πιο μεγάλη φανέλα. Ο καλός και σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να απειληθεί. Αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Για την Νάπολι και την πορεία της στο πρωτάθλημα: "Η Ίντερ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η Νάπολι έχει ένα καλό ρόστερ και έναν καλό προπονητή. Έρχεται το Κόπα Άφρικα, θα φύγουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και εκεί δεν ξέρω αν θα αντέξει".

Για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Τεράστιος, γίγαντας, τιτάνας".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags