Facebook Pixel Μαντί Καμαρά - Ολυμπιακός: Έσκασε τώρα: Απίστευτη εξέλιξη με Καμαρά - ΟΛΑ τούμπα στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 14:34:00

Έσκασε τώρα: Απίστευτη εξέλιξη με Καμαρά - ΟΛΑ τούμπα στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Απίστευτη εξέλιξη με Καμαρά - ΟΛΑ τούμπα στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Μόλις βγήκε η ανακοίνωση και κανείς δεν περίμενε πως θα υπάρχει αυτη η εξέλιξη. Γιατί πλέον ο σχεδιασμός των Πειραιωτών... τινάζεται στον αέρα;

Τους 27 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε ο Καμπά Ντιαβαρά.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς της Γουινέας συμπεριέλαβε τον Αγκιμπού Καμαρά, όχι όμως και τον Μαντί Καμαρά. Η απουσία του ερυθρόλευκου μέσου είναι και εκείνη που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση σε σχέση με τις κλήσεις του Ντιαβαρά, όπως και η παρουσία στη λίστα του 18χρονου Μοριμπά της Λειψίας.

Η εξέλιξη αυτή πάντως και η παραμονή του Μαντί Καμαρά στην Ελλάδα, προφανώς επηρεάζει και τα πλάνα του Ολυμπιακού, καθώς στο Λιμάνι είχαν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση χαφ, λόγω των πολλών απουσιών!

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 9 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου του 2022, ωστόσο είναι ακόμη πιθανή η ματαίωση της διοργάνωσης λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Οι 27 στη λίστα της Γουινέας

Τερματοφύλακες: Αλί Κεϊτά, Ιμπραχίμα Κονέ, Μούσα Καμαρά

Αμυντικοί: Σαϊντού Σο, Ιμπραχίμα Σορι Κοντέ, Φλορεντίν Πογκμπά, Ουσμάν Καντέ, Μοχάμεντ Αλί Καμαρά, Πα Κανατέ, Ισιάγκα Σιλά, Αντουάν Κονέ, Μίκαελ Ντίρεσταμ.

Μέσοι: Αμαντού Ντιαβαρά, Ιμπραχίμα Σισέ, Μόρι Κονατέ, Μοριμπά Κουρουμά, Μαμαντού Κανέ, Μορλαγέ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ναμπί Κεϊτά, Ιμπραχίμα Σορι Κοντέ

Επιθετικοί: Σεϊντουμπά Σουμάχ, Μόργκαν Ζιλαβογκί, Λαμαρανά Ντιαλό, Μαρτίνεζ Καντέ, Μοχάμεντ Μπάγιο, Σόρι Καμπά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags