Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έντουαρντς και Καρουανί στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 10:00:00

"Τρέλα" Μαρινάκη μετά το +11 από ΑΕΚ - Φέρνει πολυεργαλείο στην άμυνα - Έκπληξη με... εξτρέμαρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρέλα" Μαρινάκη μετά το +11 από ΑΕΚ - Φέρνει πολυεργαλείο στην άμυνα - Έκπληξη με... εξτρέμαρο!

Παρότι ξέφυγε στη μάχη για τον τίτλο, κυνηγάει διπλή μεταγραφή! Οι Πειραιώτες είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο στο Λιμάνι δεν χάνουν χρόνο και προετοιμάζονται για τον Γενάρη, αφού θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην Ευρώπη και στα παιχνίδια με την Αταλάντα.

Ολυμπιακός: Το νικηφόρο σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα συνέχισε ο Ολυμπιακός, που παρότι δεν έθελξε με την απόδοσή του, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία στο "Καραϊσκάκης" και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ, ξέφυγε ήδη στο +11!

Οι Ερυθρόλευκοι έγιναν πλέον από πολύ νωρίς το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου λόγω της διαφοράς που έχουν φτιάξει, αλλά κυρίως λόγω της σταθερότητας που βγάζουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Παρόλα αυτά, η ενίσχυση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην ομάδα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να την ανεβάσει κι άλλο επίπεδο, κυρίως εν όψει των αγώνων με την Αταλάντα στα play offs του Europa League.

Το νούμερο ένα στη λίστα μεταγραφικής ενίσχυσης αφορά στην εύρεση ενός ακόμα αριστερού μπακ, ωστέ να υπάρχει back up του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος παίζει συνεχώς και δεν πρόκειται να χάσει τη θέση βασικού όσο είναι καλά, όπως τόνισε και Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του.

Ήδη ο Φρανσουά Μοντεστό έχει εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό για την θέση του αριστερού μπακ, με πιο πρόσφατη περίπτωση στο προσκήνιο να είναι αυτή του Σουφιάν Ελ Καρουανί. Πρόκειται για τον 21χρονο διεθνή Μαροκινό, ο οποίος αγωνίζεται στη Ναϊμέγκεν, έχοντας 17 συμμετοχές φέτος. Ο Ελ Καρουανί καλύπτει την θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο έχει την ευχέρεια να παίξει και ως αριστερός χαφ, αλλά και στις δύο θέσεις των στόπερ.

Εκτός από παίκτη για τα αριστερά της άμυνας, οι Πειραιώτες ενδέχεται να "ψαχτούν" και για παίκτες σε άλλες θέσεις, όπως σε αυτή του εξτρέμ, παρότι εκεί αποκτήθηκαν οι Ονιεκούρου, Λόπες και Ροντρίγκες. Το τελευταίο σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να ασχολείται εκ νέου με τον Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες.

Για όσους θυμούνται, ο Έντουαρντς είχε απασχολήσει ξανά τους Ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωση του νεαρού εξτρέμ εγκαταλείφθηκε αφού αποκτήθηκαν άλλοι στη θέση του. Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος ξεκίνησε από τα "φυτώρια" της Τότεναμ και αφού έπαιξε σε Νόριτς και Εξέλσιορ, στη συνέχεια μετακινήθηκε από την U23 των "Σπερς" στην Γκιμαράες, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο... χουνέρι σε Σεμέδο - Ανακοινώνεται άμεσα η απόφαση Μαρτίνς - Δεν... χαρίζεται ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags