Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - Χοσέ Μπότο: "Νίκησε" Ρόμα-Έβερτον ο Σαββίδης για Μπότο - H πρώη "μεταγραφή" στον ΠΑΟΚ - Διώχνει άμεσα παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 12:05:00

"Νίκησε" Ρόμα-Έβερτον ο Σαββίδης για Μπότο - H πρώτη "μεταγραφή" στον ΠΑΟΚ - Διώχνει άμεσα παίκτες

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Νίκησε" Ρόμα-Έβερτον ο Σαββίδης για Μπότο - H πρώτη "μεταγραφή" στον ΠΑΟΚ - Διώχνει άμεσα παίκτες

Ποιος έρχεται στην Τούμπα και η "εντολή" για μεγάλες αλλαγές! Ο Πορτογάλος έρχεται στη Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά, καθώς καλείται να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα. Τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν, τις μεταγραφές του Γενάρη και του καλοκαιριού, αλλά και ποιος είναι ο πρώτος που φτάνει άμεσα σην Ελλάδα!

ΠΑΟΚ: Ως υπεύθυνος σε τμήματα σκάουτινγκ έχει φτιάξει το όνομά του ο Χοσέ Μπότο, και καλό είναι για την ώρα να δούμε πώς ακριβώς θα τον παρουσιάσουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου. Πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ήρθε για να αναλάβει όντως τη θέση τού τεχνικού διευθυντή (μαζί με τον βοηθό του, που θα είναι η πρώτη του ουσιστικά... μεταγραφή και θα έχει ρόλο στο τμήμα σκάουτιγνκ και τις ακαδημίες), από τις αρχές Γενάρη και μετα.

 

Οι Θεσσαλονικείς του έδειξαν πόσο τον θέλουν, καθώς πλήρωσαν την ρήτρα του για να τον πάρουν από τη Σαχτάρ (κάτι που έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στην Ουκρανία!), ενώ τον... έψησαν προτείνοντάς του αναβάθμιση από επικεφαλής σε τμήμα σκάουτιγνκ, σε τεχνικό διευθυντή. Άρα θα έχει ρόλο για όλα στη λειτουργία της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονική, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πορτογάλος απέρριψε τις προτάσεις των Ρόμα και Έβερτον που είχε στα χέρια του.

 

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θέλει από την αρχή τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, άρα θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες. Προφανώς θα υπάρξει επαφή και συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού η δική τους σχέση και χημεία θα κρίνει πολλά για την επιτυχημένη επόμενη μέρα στον σύλλογο.

 

Να πούμε κάτι ακόμα; Ο Μπότο είναι επιλογή τού Ιβάν Σαββίδη, είναι ο μοναδικός που ασχοληθηκε με την επιλογή του και την έλευσή του στην ομάδα και αυτό δείχνει πολλά. Για παράδειγμα; Ότι θα τον στηρίξει, θα του δώσει μπάτζετ και ελευθερία κινήσεων.

 

Γιατί ο Δικέφαλος πηγαίνει για γενική ανοικοδόμηση το προσεχές καλοκαίρι, με πολλά συμβόλαια που λήγουν, με πολλούς νέους παίκτες που πρέπει να έρθουν στην ομάδα για να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Να προσθέσουμε κάτι τελευταίο; Ο Μπότο το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε και κατάφερε να ρίξει πολύ τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της Σαχτάρ. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και στον Δικέφαλο, καθώς έτσι κι αλλιώς το πλάνο του συλλόγου έχει την ανάδειξη των δικών του νεαρών παιδιών (Κούτσια, Κωνσταντέλια, Μιχάι κ.α.) και να αποχωρήσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται...  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε το λάθος ο Σαββίδης, γι’ αυτό έφερε Μπότο - Δεν μπορείς ρε Βαρέλα να κινείσαι στις σκιές! 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags