Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στον... αέρα "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Χαλάει λόγω ιατρικών - Αρνητικός και ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-22 10:00:00

Στον... αέρα "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Χαλάει λόγω ιατρικών - Αρνητικός και ο Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στον... αέρα "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Χαλάει λόγω ιατρικών - Αρνητικός και ο Λουτσέσκου!

Ο παίκτης ήρθε ήδη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ειδικό γιατρό. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως η προσθήκη του στο ρόστερ θεωρούνταν δεδομένη, μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα. Ο ποδοσφαιριστής δεν... τρελαίνει αγωνιστικά τον Ρουμάνο προπονητή, ενώ υπάρχει ανησυχία και για ένα ιατρικό πρόβλημα που έχει προκύψει!
 

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη έχει επιστρέψει ο Λέο Ζαμπά εδώ και λίγες ημέρες, μαζί με την οικογένειά του και πλήθος αποσκευών που δείχνουν ότι θέλει να γίνει ξανά μέλος της ομάδας.

Αρχικά να πούμε ότι ο δανεισμός του στη Βάσκο Ντα Γκάμα πήγε πολύ καλά, από την άποψη ότι πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και ήταν πολύ επιδραστικός παίκτης για τη βραζιλιάνικη ομάδα. Παρόλα αυτά οι άνθρωποί της δεν επεδίωξαν να τον κρατήσουν, δεδομένου ότι αφενός δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, αφετέρου έγινε ένα γενικευμένο κύμα αναδιάταξης του ρόστερ.

Ο Βραζιλιάνος έχει δηλώσει ότι θέλει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να το καταφέρει. Γιατί ο Λουτσέσκου δεν... τρελαίνεται κιόλας για να τον Ζαμπά, δεδομένου ότι τον είχε ξανά στην ομάδα και ξέρει τις δυνατότητές του. Καλώς ή κακώς ο Ρουμάνος δεν φαίνεται να τρελαίνεται κιόλας για τον παίκτη.  

Υπάρχει, όμως, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν γνωρίζουμε αν ο Ζαμπά θα παραμείνει στον Δικέφαλο, και έχει να κάνει με την κατάστασή του. Γιατί ο Βραζιλιάνος έχει έρθει με εργοφυσιολόγο στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει διπλή προπόνηση μέχρι να έρθει στην κατάσταση που πρέπει και να αποκατασταθεί σωστά η υγεία του, γιατί τον είχε ταλαιπωρήσει έναν τραυματισμός.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην ομάδα ο Βραζιλιάνος, και ο φόβος δεν είναι μήπως τον κόψει ο Λουτσέσκου αλλά το ιατρικό τιμ του Δικέφαλου... Σε κάθε περίπτωση ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το μέλλον του στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι ήρθε με ένα σωρό αποσκευές στη Θεσσαλονίκη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή ΜΟΝΟ Σαββίδηδων ο Μπότο - Χρυσό συμβόλαιο σε ΠΑΟΚ -Σχέση... εκατομμυρίων με Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags