Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Ανατροπή... τριών εκατομμυρίων με Κούτρη - "Πανηγυρίζουν" στον Ολυμπιακό - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 10:36:00

Ανατροπή... τριών εκατομμυρίων με Κούτρη - "Πανηγυρίζουν" στον Ολυμπιακό - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή... τριών εκατομμυρίων με Κούτρη - "Πανηγυρίζουν" στον Ολυμπιακό - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς!

Τι συμβαίνει με τον νεαρό μπακ και τα σενάρια για το μέλλον του. Θα καταφέρει να κερδίσει μία μεταγραφή στη Γερμανία μετά τις καλές εμφανίσεις του και ποιες οι πιθανότητες επιστροφής του στου Ρέντη;

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεονάρντο Κούτρης δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, τα δεδομένα άλλαξαν υπέρ του Έλληνα αμυντικού.

Ο διεθνής αριστερός μπακ πήρε θέση βασικού στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, αγωνίστηκε, έπαιξε 90 λεπτά σε όλες τις αναμετρήσεις και δείχνει να βρίσκει -επιτέλους- ρυθμό τη φετινή σεζόν. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης είχε να παίξει από τις 12 Σεπτεμβρίου στη Bundesliga 2, συμμετείχε ξανά σε αγώνα (για 9 λεπτά ως αλλαγή) στις 21 Νοεμβρίου και έκτοτε ακολουθεί ανοδική πορεία.

Τα νέα ενδιαφέρουν άμεσα και τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κούτρης αγωνίζεται ως δανεικός από τους Πειραιώτες στη Φορτούνα, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Προφανώς και είναι προς το συμφέρον του Ολυμπιακού να τα πηγαίνει καλά ο Κούτρης στη Γερμανία, αφού στη συμφωνία με τη Φορτούνα συμπεριλαμβάνεται ρήτρα αγοράς ύψους 3.000.000 ευρώ μετά το πέρας του δανεισμού του Έλληνα άσου.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις 20 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση της Bundesliga 2. Αυτό που δεν θα συνέφερε τον Ολυμπιακό είναι η γερμανική ομάδα να... μπλέξει και να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία (17ος και 18ος πέφτουν, ο 16ος δίνει μπαράζ), αφού η οικονομική ζημιά θα είναι τέτοια που δεν πρόκειται να της επιτρέψει να δαπανήσει τρία εκατομμύρια για τον Κούτρη.

Σε κάθε περίπτωση, όσο οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν τον ποδοσφαιριστή να ανεβαίνει, μπορούν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πουλήσουν έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν αγωνιστικά, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον θέλει στο ρόστερ του. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είναι η Φορτούνα η ομάδα που θα τα "σκάσει",  οι καλές εμφανίσεις του Κούτρη μπορεί να προσελκύσουν κι άλλους ενδιαφερόμενους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" το καλύτερο ταλέντο της χώρας ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από τις 12.000 στο 1 εκατομμύριο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags