Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο - ΠΑΟΚ: Η πρώτο αποκάλυψη για Μπότο και ΠΑΟΚ - Αυτό είναι νέο πλάνο των μεταγραφών
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 13:40:00

Η πρώτο αποκάλυψη για Μπότο και ΠΑΟΚ - Αυτό είναι νέο πλάνο των μεταγραφών

Sportdog Team
Η πρώτο αποκάλυψη για Μπότο και ΠΑΟΚ - Αυτό είναι νέο πλάνο των μεταγραφών

Ο Σεργκέι Πάλκιν αποκάλυψε πως αποτελούσε επιθυμία του Μπότο να αποχωρήσειαπό τη Σαχτάρ και πως οι Ουκρανοί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Χοσέ Μπότο, έκανε ο Διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ, υπενθυμίζοντας πως ο Δικέφαλος πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για να κάνει δικό του τον Πορτογάλο, που όπως έχει γίνει γνωστό, αντιστοιχεί στις 500.000 ευρώ, με τον ίδιο να βρίσκεται το νέο έτος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σεργκέι Πάλκιν υπογράμμισε επίσης πως αποτελούσε επιθυμία του Μπότο να αποχωρήσει και πως οι Ουκρανοί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος ήταν αντίθετος με αυτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώνεται το deal. Στον ΠΑΟΚ του προτάθηκε η θέση του αθλητικού διευθυντή, θα επιβλέπει πλήρως τη μεταγραφική πολιτική, τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Το ονειρευόταν για πολύ καιρό, το σκέφτηκε. Αυτό είναι ένα βήμα μπροστά ως προς την ευθύνη που θα έχει στο νέο του σύλλογο. Ήμουν κατά της μετάβασης, αλλά υπάρχει επιθυμία για τον ίδιο τον Χοσέ Μποτό, καθώς και το ύψος της αποζημίωσης στο συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα αρκετά σοβαρό ποσό, και εδώ ήμουν ήδη ανίσχυρος να σταματήσω τις όποιες διαδικασίες. Θέλω απλώς να ευχηθώ στον Μπότο κάθε επιτυχία, καλή τύχη».

Ενώ συνέχισε: Περάσαμε καλά χρόνια. Αγωνίζονται ουσιαστικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη συμμετοχή του Μπότο. Ο μοναδικός που δεν το κάνει είναι ο Μαρκίνιος Σιπριάνο , και τον πήραμε ως ελεύθερο, είναι τώρα δανεικός στη Sion. Παράλληλα, για τον ελβετικό σύλλογο είναι σοβαρή μαχητική μονάδα και έχει συνεχή αγωνιστική άνοδο. Όλοι οι άλλοι παίκτες συμμετέχουν στην ομάδα της Σαχτάρ και παίζουν. Έχει γίνει καλή δουλειά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν όρια στην τελειότητα και υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία».

Για το πως θα αντιδράσει η Σαχτάρ με τον αντικαταστάτη του: «Τώρα ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, ξεκινήσαμε τη διαδικασία και αναζητούμε νέο αρχισκάουτερ. Επειδή όμως έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες, νομίζω ότι σε δύο-τρεις εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι αλλά είναι πολύ νωρίς για να τους ονομάσουμε. Λέτε, και μετά δεν θα λειτουργήσει, και οι οπαδοί θα πουν ότι έδωσε κενές υποσχέσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags