Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η έλευση του Μπότο στον ΠΑΟΚ φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις - Αυτές οι πρώτες κινήσεις - Βρέθηκε... λαβράκι
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 16:57:00

Η έλευση του Μπότο στον ΠΑΟΚ φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις - Αυτές οι πρώτες κινήσεις - Βρέθηκε... λαβράκι

Sportdog Team
Η έλευση του Μπότο στον ΠΑΟΚ φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις - Αυτές οι πρώτες κινήσεις - Βρέθηκε... λαβράκι

Οριστική είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος έρχεται αι αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Αντρέι Φεντσένκοφ

ΠΑΟΚ: Οριστική είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος έρχεται αι αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τον στενό συνεργάτη του, Αντρέι Φεντσένκοφ την Τρίτη, στις 27 Δεκεμβρίου με στόχο την αναδόμηση της ομάδας και πιάνει αμέσως δουλειά για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Γεια σας είμαι ο νέος αθλητικός διευιυντής σας”, θα πει στους παίκτες του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης στην πρώτη προπόνηση, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι στόχοι του: Απόκτηση δεξιού μπακ, “δεκαριού”, αλλά και εξτρέμ, άμεσα! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρνει και δυο προτάσεις για παίκτες, με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή, αλλά και τα στελέχη του σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν βέβαια και οι προτάσεις του τμήματος σκάουτινγκ, που μελέτησε ο αθλητικός διευθυντής και δεν αποκλείεται να γίνει από αυτή τη λίστα μία επιλογή, που θεωρείται “λαβράκι”, όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μπορεί μαζί με τον Μπότο να έρθει και ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags