Facebook Pixel Άρης: Ατάκες που θα ζητηθούν για τον Άρη - "Πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο για τον κόσμο του φέτος"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 18:21:00

Ατάκες που θα συζητηθούν για τον Άρη - "Πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο για τον κόσμο του φέτος"

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν για τον Άρη - "Πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο για τον κόσμο του φέτος"

Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τον πάγκο των Κίτρινων μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον στόχο της ομάδας που πρέπει να είναι το κύπελλο, αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση που πρέπει να υπάρξει τον Ιανουάριο.

Σούλης Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο έμπειρος προπονητής της Παναχαϊκής, όπου αναφέρθηκε στην πρόκριση του Άρη επί του ΟΦΗ και τον στόχο της ομάδας που πρέπει να είναι το κύπελλο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση που επιβάλλεται να γίνει τον Ιανουάριο.

«Και πέρυσι έφτασε κοντά στον θεσμό ο Άρης. Επιβάλλεται να διεκδικήσει και πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο για την ιστορία του και τον κόσμο του. Έχει έναν καλό προπονητή και υλικό για να το καταφέρει. Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ βοήθησε και το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και η αποβολή και πήρε μία δίκαιη πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από ένα μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, αλλά ο Άρης διαχειρίστηκε πολύ καλά και τα δυο παιχνίδια. Έχει δύσκολες ομάδες στο δρόμο του ο Άρης για να φτάσει μέχρι τον τελικό». 

Για το αν ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση την χειμερινή μεταγραφική περίοδο:

«Εγώ θα έπαιρνα αν ήμουν στον Άρη έναν σέντερ φορ γιατί σε κάποια ματς κάνει πολλές τελικές, αλλά δεν σκοράρει. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει πάντα τόσο καλά, αλλά έχει τον επιθετικό που θα μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ».

Για τους στόχους του με την Παναχαϊκή:

«Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα ιστορική, όμως δυστυχώς είναι σε μία κατηγορία που δεν την αρμόζει και θα προσπαθήσουμε όλοι μας στην ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι κρίμα τέτοιες ομάδες να λείπουν από τα μεγάλα σαλόνια και είναι κρίμα και για τον κόσμο. Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν τρίτη και τώρα είμαστε στο -3 από την κορυφή και γι΄ αυτό ήρθαμε για να ανέβει η ομάδα άμεσα στη Super League 2. Σίγουρα έγιναν λάθη για να βρεθεί εδώ η Παναχαϊκή, όπως ο Ηρακλής και άλλες ιστορικές ομάδες», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags