Facebook Pixel Άρης: Έξαλλος ο Καρυπίδης με Μήτρογλου - Διώχνει πέντε παίκτες από τον Άρη - "Σκάει" μεγάλη μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-25 23:15:00

Έξαλλος ο Καρυπίδης με Μήτρογλου - Διώχνει πέντε παίκτες από τον Άρη - "Σκάει" μεγάλη μεταγραφή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Καρυπίδης με Μήτρογλου - Διώχνει πέντε παίκτες από τον Άρη - "Σκάει" μεγάλη μεταγραφή!

Φημολογία στη Θεσσαλονίκη για κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Οι Κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις για αποδεσμεύσεις παικτών, αλλά και αναζήτηση μεταγραφών. Ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν και γιατί... τρέχουν για τα μέσα Ιανουαρίου;

Άρης: Οι άνθρωποι των Κιτρίνων έχουν ενημέρωση από το CAS, πως η απόφαση Ντουρμισάι δεν θα βγει νωρίτερα από το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, μιας και ενδιάμεσα μεσολαβούν και πολλές αργίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ελβετία. Αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους του Άρη να… πανηγυρίζουν, μιας και έτσι θα έχουν τουλάχιστον ένα δεκαήμερο μπροστά τους, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες προσθήκες για την συνέχεια της δύσκολης σεζόν, αλλά παράλληλα να υπάρξουν και οι απαραίτητες αποδεσμεύσεις ώστε να υπάρξει χώρος στο μπάτζετ της ομάδας. Μάλιστα ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει ήδη καταλήξει στον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα κουνήσει… μαντήλι από το "Κλ. Βικελίδης" και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μήτρογλου.

Μπορεί ο 33χρονος να ήρθε πριν περίπου έναν χρόνο από την Μαρσέιγ, με τους πάντες και περισσότερο τον μεγαλομέτοχο του Άρη να πιστεύει πως θα λύσει το επιθετικό ζήτημα της ομάδας όμως ποτέ δεν κατάφερε να τους δικαιώσει. Άλλωστε τα νούμερά του μιλάνε από μόνα τους, με τον Μήτρογλου να έχει 11 παρουσίες στην ενδεκάδα, έχοντας σκοράρει μόλις 2 φορές, με τον Ολυμπιακό και με τον ΟΦΗ, ενώ τελευταία φορά που πάτησε… χορτάρι να είναι στις 22 Ιουλίου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Αστάνα, όπου αγωνίστηκε 27 λεπτά. Μάλιστα αυτό που κάνει πιο… τρελό τον Καρυπίδη είναι το γεγονός πως ο έμπειρος επιθετικός παίρνει 600.000 ευρώ τον χρόνο για να… κάθεται, ενώ και το καλοκαίρι που του ζητήθηκε να βρει ομάδα, εκείνος κυριολεκτικά… κάθισε στο συμβόλαιό του.

Όμως δεν είναι μόνο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει μπει στην… λίστα προς αποχώρηση, για να εξοικονομηθούν χρήματα για τις μεταγραφές. Ένας ακόμα που είναι αγκαλιά με την… πόρτα της εξόδου είναι και ο Γιοάν Μπεναλουάν. Ο Τυνήσιος βρίσκεται  στην ομάδα από τον Οκτώβριο του 2020, έχοντας από εκείνη την στιγμή 20 συμμετοχές χωρίς να πείσει με την απόδοσή του, κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως τη φετινή σεζόν έχει παίξει μόνο στα προκριματικά του Conference με την Αστάνα, όταν ακόμα δεν είχαν γίνει οι μεταγραφές των στόπερ. Παράλληλα πολύ αβέβαιο είναι και το μέλλον του Χαΐροβιτς που αν και ήρθε με μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο.

Ο 30χρονος εξτρέμ έχει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 5 από αυτές στην Super League, έχοντας ξεκινήσει βασικός μόνο απέναντι από στον Απόλλωνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρει δίχτυα ή να δώσει κάποια ασίστ. Τέλος πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη είναι και Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός από το 2019 που βρίσκεται στον Άρη έχει μόλις 3 συμμετοχές, με την τελευταία να σημειώνεται την 1η Ιουλίου 2020 όταν ξεκίνησε στην ενδεκάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε τον λόγο που ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει προτεραιότητα την αποχώρηση των συγκεκριμένων από τον Άρη, μιας και πρόκειται για παίκτες που αμείβονται ακριβά, πιάνοντας χώρο στο μπάτζετ, όμως το βασικότερο είναι το γεγονός πως δεν αγωνίζονται. Έτσι στόχος των ανθρώπων των Κίτρινων είναι η απομάκρυνσή τους ακόμα και με λύση συμβολαίου, μιας και καμία από τις περιπτώσεις δεν είχαν απαιτηθεί χρήματα για την απόκτησή τους, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν Καρυπίδης και Μάντζιος στην ενίσχυση που σίγουρα έχει ανάγκη το ρόστερ ενόψει της συνέχειας της χρονιάς.

Μάλιστα, εδώ και μέρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία πως πολύ σύντομα θα υπάρξει και μία ανακοίνωση παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση. Κυκλοφορεί το όνομα του Φετφατζίδη, ο Σάντε Σίλβα έχει κλείσει, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα μίας μεγάλης έκπληξης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική τράμπα Φετφατζίδη - Η Νότιγχαμ "έφαγε" Γιαννιώτα - Άσχημα νέα για Καρυπίδη λόγω... ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags