Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πεταμένα λεφτά Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Χάθηκε μια νέα Τούμπα - Θα έτρεχαν για Ολυμπιακό και ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 13:28:00

"Πεταμένα λεφτά Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Χάθηκε μια νέα Τούμπα - Θα έτρεχαν για Ολυμπιακό και ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Πεταμένα λεφτά Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Χάθηκε μια νέα Τούμπα - Θα έτρεχαν για Ολυμπιακό και ΑΕΚ"

Τα λάθη Λουτσέσκου, γιατί ήρθε ο Μπότα και η επιστροφή του Γ. Σαββίδη! Ανάλυση για τη φετινή σεζόν του Δικεφάλου, πώς χάθηκε η σεζόν και τα 160 εκατομμύρια του Ιβάν Σαββίδη. Τι μεταγραφές θα γίνουν και τι συμβαίνει με το νέο γήπεδο.
 

ΠΑΟΚ: Μια απολογιστική συνέντευξη για όσα έχουν απασχολήσει τον Δικέφαλο από την αρχή τής φετινής αγωνιστικής περιόδου παραχώρησε στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ο πεπειραμένος Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τις εξελίξεις στο θέμα τού τεχνικού διευθυντή, αλλά και τα πολλά πεταμένα εκατομμύρια τού Σαββίδη στην ΠΑΕ.

Σχολίασε τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το θέμα του Φερνάντο Βαρέλα.

"Λάθος Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη αν δεν πάρουν τεχνικό διευθυντή - Εκτός πρωταθλήματος από τον Νοέμβρη"

"Το δεύτερο μισό τής χρονιάς ήταν άσχημο για τον ΠΑΟΚ και όχι καλό. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, δε νομίζω να υπάρχει κανένας που θα βγει και θα πει ψέματα ότι υπάρχουν ελπίδες για πρωτάθλημα φέτος. Άρα ο πρώτος στόχος δεν επετεύχθη. Ο δεύτερος, που τον ανέφεραν και στη ΓΣ της ΠΑΕ, είναι ότι θέλουν να περάσουν την Μίντιλαντ, να πάνε στους 16 και ίσως πιο πάνω στο Κόνφερενς Λιγκ. Αλλά ο κόσμος τής ομάδας δεν είναι ευχαριστημένος από το να χάνει το πρωτάθλημα από τον μήνα Νοέμβριο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτό προήλθε από λάθος σχεδιασμό τού Λουτσέσκου, που πήρε πάνω του το θέμα».  

"Πεταμένα λεφτά Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Χάθηκε μια νέα Τούμπα"

Στη ΓΣ αναφέρθηκε ότι συνολικά ο Σαββίδης έχει βάλει 160 εκατ. ευρώ σε αυξήσεις του ΜΚ.

"Τα πιο πολλά ήταν πεταμένα, γιατί οι τεχνικοί διευθυντές και όσοι κάνουν κουμάντο στην ομάδα κατά καιρούς, τον εκθέτουν. Με αυτά τα λεφτά χάθηκε στην ουσία μια Νέα Τούμπα".

Τι μπορούμε να πούμε για το θέμα τού νέου τεχνικού διευθυντή;

"Είναι απαραίτητος, γιατί Λουτσέσκου μπορεί να ζητήσει να κρατηθεί ακόμα και ο Κρέσπο και ο Βαρέλα! Μπορεί να είναι φίλοι, δεν ξέρω. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο,τι είχαν να προσφέρουν, το πρόσφεραν".

"Ενοχλημένος ο Ιβάν με Βαρέλα - Στοιχίζει 3.000 ευρώ την ημέρα - Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον και εννιά μεταγραφές"

Για το θέμα του Βαρέλα που έχει προκύψει, τι μπορούμε να πούμε;

"Είναι ενοχλημένος ο Σαββίδης με την απόφαση του Βαρέλα να στείλει τον γιο του στην Μπενφίκα. Ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα στην Πορτογαλία και ο ίδιος. Εντάξει, με το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, που προέβλεπε 1,1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, στην ουσία έπαιρνε 3.000 ευρώ την ημέρα".

Τι μπορούμε να πούμε για τις μεταγραφές;

"Αρχικά δεν ξέρουμε αν ο Ζαμπά θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Γενικά η ομάδα θέλει εννιά μεταγραφές: Να κρατήσει Ζίβκοβιτς και Ίνγκασον και να φέρει άλλους εννιά! Ο Κούρτιτς είναι δανεικός και φυσιολογικά πρέπει να μείνει. Ο Σίντγκλει είναι, επίσης, καλός παίκτης, κι αυτός δανεικός, άρα πρέπει να γίνει μεταγραφή και στη δική του περίπτωση. Και να εμπιστευτεί τον Τσιγγάρα, τον Λύρατζη, τον Μιχάι, τον Κούτσια, τον Κωνσταντέλια και τον Μιχαϊλίδη. Αλλά να παίξουν με πλάνο τριετίας".

Ενεργοποίηση του Γιώργου;

"Η ενεργοποίηση Γιώργου γίνεται για να βρεθεί κεφαλή στην ΠΑΕ, λόγω του προβλήματος με το ανοσοποιητικό που έχει ο Ιβάν Σαββίδης, που δεν του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κόσμο. Άρα υποχρεωτικά πρέπει να αναλάβει ο Γιώργος".

Τέλος, τι μπορούμε να πούμε για το γήπεδο;

"Πιστεύω ότι τον ΠΑΟΚ τον κοροϊδεύουν στο θέμα του γηπέδου, αν ήταν Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ θα έτρεχαν για να υπογράψουν ένα χωρικό σχέδιο που έχει εγκριθεί από τον Δήμο και την Περιφέρεια και έχει και κολλήσει σε κάποιο γραφείο του υπουργείου Περιβάλλοντος. Θεωρώ ότι και το νέο έτος θα συνεχιστεί η κοροϊδία, οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε η ώρα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ να αλλάξουν το πρωτάθλημα - Σκάει πρόταση-βόμβα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags