Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό φεύγει ξένος άσος από το Λιμάνι - Τι "απαίτησε" από Μαρτίνς - Η ατάκα για τον Ολυμπιακό β’!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 16:10:00

Γι’ αυτό φεύγει ξένος άσος από το Λιμάνι - Τι "απαίτησε" από Μαρτίνς - Η ατάκα για τον Ολυμπιακό β’!

BoxtoBox
Γι’ αυτό φεύγει ξένος άσος από το Λιμάνι - Τι "απαίτησε" από Μαρτίνς - Η ατάκα για τον Ολυμπιακό β’!

Τεράστιο ταλέντο, όμως το "μυαλό" του τον στέλνει εκτός ομάδας! Το Sportdog.gr και η στήλη "BoxTobox" αποκαλύπτουν τι συμβαίνει με νεαρό ξένο των Πειραιωτών και τους λόγους που αναμένεται να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι το παιδί έχει ενδιαφέρον πακέτο. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό στο ποδόσφαιρο με βάση το ταλέντο του. Το έχει επιβεβαιώσει στο λίγο που έχει παίξει στον Ολυμπιακό αλλά και με την εθνική του ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που μοιάζει ν' αποτελεί το μεγάλο του μείον και πιθανότατα θα τον στείλει μακριά από το μεγάλο λιμάνι τον Γενάρη αφορά στον τρόπο που σκέφτεται. Ο Μάρκοβιτς τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα. Δεν έχει υπομονή. Και μερικές φορές αυτή δεν την εκδηλώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Όταν υπάρχουν στον Ολυμπιακό παίκτες πιο έμπειροι που περιμένουν στη... σειρά τους, δεν είναι δυνατόν ο Μάρκοβιτς να θέλει να παίξει εδώ και τώρα. Ούτε να θεωρεί ότι το να πάρει συμμετοχές με την ομάδα Β' του Ολυμπιακού μοιάζει υποβιβασμός.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν / λένε ότι πρέπει να παίζει ο Σέρβος. Ωραία λέγεται αυτό αλλά υπάρχει και η παρακάτω ερώτηση: ποιός να μείνει έξω; Μήπως ο Σωκράτης; Μήπως αυτός ο Σισέ που φέτος κάνει τρομερή χρονιά;

Ποιός αναλαμβάνει το ρίσκο κύριοι αν μπει ο Μάρκοβιτς σε ένα καλό ματς και κάνει γκέλα που θα στοιχίσει; Έξω από τον... χορό όλοι χορευταράδες είναι. Όμως τι γίνεται όταν μπαίνουμε μέσα;

Ο Μάρκοβιτς είναι 21 ετών και έχει όλο το χρόνο μπροστά του. Αν τα θέλει όλα εδώ και τώρα, θα τα έχει αλλά μακριά από τον Ολυμπιακό. Τόσο απλό είναι.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" το καλύτερο ταλέντο της χώρας ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από τις 12.000 στο 1 εκατομμύριο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags