Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χριστουγεννιάτικη βόμβα ΠΑΟ - Ρίχνει... ρουκέτα στην κλήρωση Κυπέλλου με ατάκες... φωτιά
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 20:21:00

Χριστουγεννιάτικη βόμβα ΠΑΟ - Ρίχνει "ρουκέτα" στην κλήρωση Κυπέλλου με ατάκες... φωτιά

Sportdog Team
Χριστουγεννιάτικη βόμβα ΠΑΟ - Ρίχνει "ρουκέτα" στην κλήρωση Κυπέλλου με ατάκες... φωτιά

Την επίσημη θέση τη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (26/12) και μάλιστα με ατάκες περί... πριβέ διαδικασίες από πλευράς Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Παναθηναϊκός: Την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την παρουσία παραγόντων των ομάδων ζητούν οι Πράσινοι το βράδυ της Κυριακής (26/12), ενώ παράλληλα αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει... πριβέ η κλήρωση και τονίζει την ανάγκη πραγματοποίησής της με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά. 

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags