Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ξενερωμένος ο Ονιεκούρου, δεν δίνει 5 εκατ. η Μπεσίκτας" - Έρχεται τζάμπα εξτρέμ στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 10:48:00

"Ξενερωμένος ο Ονιεκούρου, δεν δίνει 5 εκατ. η Μπεσίκτας" - Έρχεται τζάμπα εξτρέμ στον Ολυμπιακό!

"Ξενερωμένος ο Ονιεκούρου, δεν δίνει 5 εκατ. η Μπεσίκτας" - Έρχεται τζάμπα εξτρέμ στον Ολυμπιακό!

Τα σενάρια ανταλλαγής και ο λόγος που δεν παίζει στο Λιμάνι! Τι συμβαίνει με τον Νιγηριανό εξτρέμ, οι πιθανότητες να αποχωρήσει τον Γενάρη και οι οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών. Για ποιο λόγο δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του και το νέο όνομα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Η Μπεσίκτας βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ως ομάδα που ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο δυναμικό της, αν και δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον παραχωρήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

 

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι στον τουρκικό σύλλογο υπάρχει ένα ευρύτερο θέμα με τους εξτρέμ αυτό το διάστημα, καθώς τόσο ο Λάριν (που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και επέστρεψε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού!) όσο και ο Ντιαμπί (είχε τραυματιστεί) έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στους Ερυθρόλευκους.

 

Υπάρχει, βέβαια, ένα ζήτημα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, γιατί ο Ολυμπιακός μόλις πριν από λίγους μήνες είχε κάνει την υπέρβαση και είχε δώσει 5 εκατ. ευρώ στη Μονακό για την απόκτησή του. Και, προφανώς, δεν σκοπεύουν να τον χαρίσουν σε κανέναν...

 

Παρόλα αυτά επειδή φαίνεται ότι υπάρχει καπνός, άρα ίσως να υπάρχει και φωτιά, το sportdog.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιακίρη, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο (όπως και τον Ονιεκούρου, από τη θητεία του στη Γαλατά) για να μάθουμε περισσότερα γύρω από αυτό το ζήτημα.

 

"Θέμα στα εξτρέμ της Μπεσίκτας - Δεν μπορεί να δώσει 5 εκατ. - Τσάμπα τον Λάριν το καλοκαίρι"

 

"Ο Ντιαμπί είχε τραυματιστεί και ο Λάριν δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Άρα υπάρχει θέμα στα εξτρέμ της Μπεσίκτας. Από την άλλη ο Ονιεκούρου γνωρίζει το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, κι αυτές είναι παράμετροι που μετρούν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν μπορεί να δαπανήσει ένα ποσό κοντά 5 εκατ. ευρώ η Μπεσίκτας (όσα περίπου είχε δώσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός για τον Ονιεκούρου) ή αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια λύση τύπου δανεισμού ή, ακόμα, και ανταλλαγής:

 

"Η Μπεσίκτας δεν μπορεί να δώσει τόσα λεφτά, δεν μπορεί να δώσει 3 ,4, 5 εκατ. ευρώ. Αλλά να καλύψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν και να υπάρχει εκεί μια οψιόν αγοράς, είναι άλλο πράγμα. Ούτε και έχει νόημα να μιλάμε για ανταλλαγή με τον Λάριν για παράδειγμα, που είχε απασχολήσει παλιότερα τον Ολυμπιακό, γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο".

 

"Στην Τουρκία μπορεί να ξαναβρεί τον εαυτό του - Δεν τον έχουν πιστέψει στον Ολυμπιακό - Ξενέρωσε γιατί..."

 

Μπορεί να ξαναβρεί τη φόρμα του στην Τουρκία;

 

"Στην Τουρκία επειδή είναι οικείο το ποδόσφαιρο, ίσως μπορεί να γίνει ο παίκτης που θυμόμασταν. Το ζήτημα είναι κατά πόσο είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο".

 

Τέλος, πες μου τι πιστεύεις ότι δεν έχει γίνει σωστά στον Ολυμπιακό και δεν έχει πάρει ακόμα ο Πέδρο Μαρτίνς πράγματα από εκείνον;

 

"Θεωρώ ότι ίσως δεν τον έχουν πιστέψει όσο θα έπρεπε, ίσως ξενέρωσε γιατί ήρθε εδώ και είδε ότι δεν είναι ηγέτης της ομάδας. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα, γιατί και η Γαλατά δεν είναι ομάδα που έχει 80% στην κατοχή - Στα εκτός έδρας είχε 40-50%, άρα ήταν πίσω και έτρεχε στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή στην Ελλάδα και πιέζει, όπως το είδαμε και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, άρα δεν μπορεί να δείξει το μεγάλο του προτέρημα που είναι η ταχύτητα".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Αρπάζει" το καλύτερο ταλέντο της χώρας ο Ολυμπιακός - Εκτόξευση από τις 12.000 στο 1 εκατομμύριο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags