Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Μαγικός γάμος Πέλκα στο Φανάρι με Ιβαν, Τσίπρα, Τσαβούσογλου, Ατζούν, Λουτσέσκου - Τέλος η... μεταγραφή!
| 2021-12-27 14:23:00

Μαγικός γάμος Πέλκα στο Φανάρι με Ιβάν, Τσίπρα, Τσαβούσογλου, Ατζούν - Τέλος η... μεταγραφή!

Οι Μιχείες
Μαγικός γάμος Πέλκα στο Φανάρι με Ιβάν, Τσίπρα, Τσαβούσογλου, Ατζούν - Τέλος η... μεταγραφή!

Ο κουμπάρος απο ΠΑΟΚ, ο... ΠΑΟΚτζης παπάς και η καρμική σχέση της Κυβέλης με την Κωνσταντινούπολη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον γάμο του Δημήτρη Πέλκα και τις... ποδοσφαιρικές προεκτάσεις του. Τι θα γίνει με το μέλλον του και ποιοι θα είναι οι διάσημοι καλεσμένοι.
 

Η πρώτη σεζόν του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρ ήταν μαγική. Σε τέτοιο βαθμό που απογείωσε την χρηματιστηριακή του αξία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον/προτάσεις ομάδων απο Ρωσία, Γαλλία(Λυών!), Αραβία με τους Τούρκους να τον κοστολογούν άνω των 12.000.000. 

 

Παράλληλα έγινε ο αγαπημένος Έλληνας εκατομμυρίων φαν της Φενέρ, εκτινάσσοντας την δημοφιλία του στην Τουρκία.Σε βαθμό που πολιτικές προσωπικότητες όπως ο υπουργός εξωτερικών του Σουλτάνου Ερντογάν, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ή επιχειρηματίες όπως ο γνωστός Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι - και οι δυο μεγάλοι οπαδοί της Φενέρ - να τον έχουν στον στενότερο φιλικό τους κύκλο!

 

Η καλοκαιρινή αλλαγή όμως, στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ, με την άφιξη του ιδιόρυθμου και αμφιλεγόμενου κόουτς Βίτορ Περέϊρα, επηρέασε αρνητικά όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πέλκα. Σταδιακά έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα, μετά και στο βασικό ροτέισον, κάτι που κόστισε στην ομάδα αφού με τα γκολ, τις ασίστ, το κάθετο παιχνίδι του ήταν απο τους πλέον επιδραστικούς στο παιχνίδι της Φενέρ, που την περασμένη σεζόν άγγιξε το πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο της Κωνσταντινούπολη χρειάστηκε η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο με τον Περέιρα στην Φενέρ, να ... βάλει πλάτη και ο σταρ της ομάδας Οζίλ για να απολυθεί ο Πορτογάλος. Κάτι που απο ο,τι φαίνεται έκανε καλό και στο "δικό" μας παιδί, αφού  άλλαξε η αύρα του. Έτσι επέστρεψε πρώτα σε πιο ενεργό αγωνιστικά ρόλο ενώ χθές και στα γκολ μετά απο πολλούς μήνες.

 

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΜΕ ΤΟΝ  ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΚΑ ΞΑΝΑ ΣΚΟΡΕΡ

 

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (για τους Έλληνες) και η Φενέρ είχε αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Δεύτερο στην μετά Περέϊρα εποχή. Ο Πέλκας που στο 1-1 με την Καραγκουμρούκ είχε ξεκινήσει, αγωνιζόμενος για 63'  χθες μπήκε στο 60' και με το σκορ στο 1-0. Σκόραρε το 2-0, κλείδωσε το "τρίποντο" για την Φενέρ και πλέον σηματοδοτεί την είσοδο του σε μια χρονιά (2022) που αναμένεται να είναι...ορόσημο στην ζωή του. Μαζί με την μνηστή του Κυβέλη Μάρδα

 

Η καλονή κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή (επι Κυβέρνησεων Τσίπρα), Δημήτρη Μάρδα, που κατέχει Master στην "Διοίκηση Υγείας και Ηγεσίας" του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ αλλά ειναι και φοιτήτρια της Ιατρικής, από την πρώτη στιγμή που ο διεθνής μέσοεπιθετικός "μετακόμισε" απο την Τούμπα στην Κωνσταντινούπολη, ακολούθησε την καρδιά της και τον αγαπημένο της. "Την απόφαση για τη μετακόμιση, την πήραμε κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Ήρθα εδώ, ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη ψυχή, τον άνθρωπό μου..." είχε δηλώσει παλαιότερα η Κυβέλη Μάρδα

 

Τον περασμένο Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη είχαν γίνει οι αραββώνες του Δημήτρη με την Κυβέλη και τον ερχόμενο, τον Ιούνιο του 2022, θα γίνει ο γάμος τους! Αποφάσιστηκε, με... εκλησία, ημερομηνία και κουμπάρο! Για αυτό άλλωστε ο τελευταίος, που είναι μέλος του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την άδεια λόγω Χριστουγέννων βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έκανε ρεβεγιον μαζί με τους Δημητρη Πέλκα/Κυβέλλη Μάρδα, πήγε και στο γήπεδο, φέρνοντας μάλιστα... γούρι στον 28χρονο άσο που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην σεζόν.

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσονάκα, τον συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου (ήταν μαζί του σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αλ Χιλάλ και επέστρεψε στον "δικέφαλο"  με τον Ρουμάνο), ο οποίος είναι φίλος του ζευγαριού. Και θα τους... στεφανώσει το καλοκαίρι, σε μια τελετή που θα γίνει όχι στην Θεσσαλονίκη αλλά στην Κωνσταντινούπολη. Απόφάσισαν να παντρευτούν στο Φανάρι και συγκεκριμένα στο Πατριαρχείο! Και εκεί πάντως θα υπάρχει η σύνδεση με τον ΠΑΟΚ, με ιερωμενο που είναι διπλά στον  Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και είναι οπαδός του "δικεφάλου"...

 

Η ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΉ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΜΑΡΔΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 

 

Η Κωνσταντινούπολη (Πόλη) για τους Έλληνες αποτελεί ιστορικό σταθμό και συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία μας. Πανέμορφη, μαγική, υπήρξε πρωτεύουσα επι τόσους αιώνες ΔΥΟ αυτοκρατοριών, παραμένει μια πόλη ΔΥΟ ηπείρων, η "αιώνια πόλη" όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Κάρλ Μάρξ... αμφισβητώντας την Ρώμη. 

 

Μπορεί πλέον η Πόλη να μην είναι ελληνική αλλά οι δεσμοί με αυτοί παραμένουν ισχυροί. Όπως οικογενειακούς δεσμούς (ρίζες) με την Κωνσταντινούπολη έχει και η Κυβέλη Μάρδα. Η ίδια του είχε γράψει/ αποκαλύψει: 

 

" Οι γονείς του μπαμπά μου (σ.σ. Δημήτρη Μάρδα), άνθρωποι που γνώρισα και αγάπησα, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν και έκαναν το δικό τους σπιτικό στην Κωνσταντινούπολη. Έμεναν στο σοκάκι Resitefendi με νούμερο 11 στο Καντίκιοϋ, στην Ασιατική πλευρά της Πόλης. Εκείνων η ιστορία δεν φάνταζε στα αυτιά μου παραμύθι…, με μια διαφορά: Για κάποιον λόγο που δεν μάθαμε ποτέ η γιαγιά μου, δεν ήθελε να μιλά για την Πόλη. Δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, δεν ήθελε να θυμάται.. Ο παππούς μου, έμπορος, μπονβιβέρ και αθλητής της πάλης εκεί, μου μιλούσε πάντα με άλλη αγάπη για την Πόλη που μια νύχτα βίας του Σεπτέμβρη του 1955 τον έδιωξε από εκεί, μου μιλούσε πολύ για τον δικό του παππού, τον Γεώργιο Χρυσοβέργη.
 

 

Ένας από τους πιο σημαντικούς μεγαλέμπορους, που προμήθευε τον Οθωμανικό στρατό με κρέας και ζάχαρη, ένας άνθρωπος που έχτισε στο Καντίκιοϋ ολόκληρο οικισμό για να εγκατασταθούν οι άνθρωποι της οικογενείας του, ένας ευεργέτης που στήριξε με την περιουσία και την παρουσία του το έργο του Οικομενικού Πατριαρχείου, ένας από τους δυο κοσμικούς που έχει τον τάφο του μαζί με τους τάφους των Πατριαρχών στο Μπαλουκλί, ήταν αυτός λοιπόν ο παππούς του παππού μου, ο Χρυσοβέργης.


Εκείνο που ξέρω είναι πως, αποφασίζοντας, μια άλλη Μάρδα, ξαφνικά να μείνω για ένα χρονικό διάστημα στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα στο Καντίκιοϋ, στην πραγματικότητα γυρνώ στον τόπο που βρίσκονται οι ρίζες της προσωπικής μου ιστορίας. Περπατώ στα σοκάκια που περπάτησαν οι άνθρωποι που αγάπησα και άφησε πίσω του ο μπαμπάς μου μηνών τότε, μετά τα γεγονότα του 1955. Μυρίζω το άρωμα μιας πόλης που λάτρεψαν και καταλαβαίνω γιατί οι Βυζαντινοί όταν μιλούσαν γι’ αυτήν την πόλη, την αποκαλούσαν η «μεγάλη ερώσα», η μεγάλη ερωμένη…"!

 

Κάπως έτσι ,λοιπόν, με την μοίρα να παίζει πάντα τα δικά της παιχνίδια στις ζωές των ανθρώπων, τον ερχόμενο Ιούνιο στο Φανάρι, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, η Κυβέλη Μάρδα και ο Δημήτρης Πέλκας θα παντρευτούν. Σε ένα γάμο που θα έχει υψηλούς προσκεκλημένους και πολύ... ΠΑΟΚ (εκτός απο Φενέρ φυσικά). Απο Τσαβούσογλου μέχρι Αλέξη Τσίπρα. Απο Ατζούν μέχρι Λουτσέσκου. Κι απο Αλί Κότς μέχρι Ιβάν Σαββίδη. Ένα γεγονός, μεταξύ άλλων, που αρκεί για να βάλει τέλος και στα οποία σενάρια για μεταγραφή του Πέλκα!!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags