Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε αντί-Ρέαμπτσιουκ από ΠΑΟ-ΑΕΚ! Νίκησε τη Ρεάλ, εκτίναξε τις μετοχές του
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 09:14:00

Βρήκε αντί-Ρέαμπτσιουκ από ΠΑΟ-ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Νίκησε τη Ρεάλ εκτίναξε τις μετοχές του (pics&vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε αντί-Ρέαμπτσιουκ από ΠΑΟ-ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Νίκησε τη Ρεάλ εκτίναξε τις μετοχές του (pics&vid)

Σενάριο για ποδοσφαιριστή για τον οποίο δημοσιεύματα λένε, ότι ο επόμενος προορισμός του θα είναι το λιμάνι.

Ολυμπιακός: Βρήκε αντί-Ρέαμπτσιουκ από ΠΑΟ-ΑΕΚ! Νίκησε τη Ρεάλ, εκτίναξε τις μετοχές του. Σενάριο για ποδοσφαιριστή για τον οποίο δημοσιεύματα λένε, ότι ο επόμενος προορισμός του θα είναι το λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως είναι φυσικό, πολλά ονόματα κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και προσελκύουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 προέκυψε ένα ακόμα σενάριο που αφορά την ενίσχυση των ερυθρόλευκων.

Και το όνομα του; «Σενάριο για Κοστάντζα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο οποίος ενημερώνει, ότι από τη Βραζιλία προκύπτει, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος προορισμός του δεξιού μπακ της Σέριφ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται κυρίως σε τρεις θέσεις ενόψει Γενάρη. Οι Πειραιώτες κοιτούν για στόπερ, αριστερό μπακ και του μέσο. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται λοιπόν για το αριστερό άκρο της άμυνας, για παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Μολδαβό, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Κοστάντζα που αγωνίζεται στη μολδαβική Σερίφ Τίρασπολ είναι όμως δεξιό μπακ.

Ο Κοστάντζα γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 29 Νοεμβρίου 1998! Έχει ύψος 1,84μ και η βασική του θέση είναι ως δεξιός μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί για τις ανάγκες της ομάδας και ως αριστερό, κάνοντας την περίπτωση του ιδιαίτερα ξεχωριστή γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, που δίνει την δυνατότητα στον προπονητή, να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές της άμυνας.

Ακούστηκε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος μπακ απασχολεί ρεπορτάζ ελληνικής ομάδας. Το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση του. Τον Νοέμβριο του 2020 ο παίκτης έψαχνε ομάδα προτάθηκε στον Ιβιτς αλλά και πάλι ο παίκτης δεν έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα

Ο παίκτης προέρχεται από τη Μποταφόγκο. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή με την μορφή δανεισμού στη Λίλ, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποια συμμετοχή. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Μποταφόγκο, με την οποία έπαιξε σε 22 αγώνες το 2019, ενώ το 2020 μέτρησε μόλις 3. Στη συνέχεια αποχώρησε ως ελεύθερος απ’ την Βραζιλιάνικη ομάδα και πέρασε ξανά τον Ατλαντικό για τη Σερίφ Τίρασπολ.

Limit up στις ποδοσφαιρικές μετοχές του

Τη σεζόν 2020-21 σημείωσε 17 συμμετοχές με 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη Μολδαβία. Τη φετινή σεζόν έχει 25 συμμετοχές 1 γκολ και 5 ασίστ, Μάλιστα 5 ενενηντάλεπτα στους αγώνες της μολδαβικής ομάδας για τους ομίλους του Champions League. Σίγουρα στη μνήμη του θα έμεινε η μεγάλη νίκη της ομάδας του μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ.

Γι'αυτόν τον λόγο, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο εκτοξεύτηκαν. Η αγοραστική του αξία, σύμφωνα με το Transfermarkt, αυξήθηκε από 500.000 Ευρώ τον Μάιο του 2021 σε 800.000 Ευρώ τον Οκτώβριο και στο 1 εκατ.Ευρώ τον Δεκέμβριο. Δηλαδή μέσα σε εφτά μήνες ο Κοστάντζα διπλασίασε την τιμή του.

Αυτή είναι λοιπόν η καταλληλότερη εποχή για να βγει στη βιτρίνα και να πλασαριστεί σε μεγαλύτερη πελατεία. Εξάλλου και πριν μερικές εβδομάδες το όνομά του ακούστηκε πολύ δυνατά και για τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Είναι όμως κατάλληλος για τον Ολυμπιακό, o οποίος τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα play offs του Europa League, σε μία προσπάθεια για να βρεθει στους «16» της διοργάνωσης; Πάρτε μία γεύση από τον Κοστάντζα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags