Facebook Pixel ΑΕΚ: Παλεύει για χάφαρο! Θα σκάσει 3 εκατ.Ευρώ ο Τίγρης;
| 2021-12-28 09:34:00

Παλεύει για χάφαρο η ΑΕΚ! Θα σκάσει 3 εκατ.Ευρώ ο Τίγρης; (pics+vid)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παλεύει για χάφαρο η ΑΕΚ! Θα σκάσει 3 εκατ.Ευρώ ο Τίγρης; (pics+vid)

Αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» και δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτησή του.

ΑΕΚ: Παλεύει για χάφαρο! Θα σκάσει 3 εκατ.Ευρώ ο Τίγρης; Αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» και δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτησή του.

Συνεχίζονται τα σενάρια για Ντανίλο Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ! Αδιαμφισβήτατα ο Βραζιλιάνος μέσος της Νις που αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα δανεικός στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε και το Λιμπερταδόρες, είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, την οποία συζητούν και μελετούν στην ΑΕΚ.

Ο δανεισμός του Μπαρμπόσα στη Παλμέιρας από τη Νις, τελειώνει στις 31 του Δεκέμβρη και όπως φαίνεται το μόνο που προσπαθούν να κάνουν από την ομάδα του Σάο Πάολο, είναι να προσπαθούν να τον ανανεώσουν γι’ άλλους έξι μήνες. Η Ενωση πάντως δεδομένα θα προχωρήσει σε επαφές για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο παίζεται σκληρό πόκερ.

«Το πιστεύει και το παλεύει» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ» που για μια ακόμα φορά έχει τον παίκτη πολύ ψηλά στη θεματολογία της. Με ποιον τρόπο θα έρθει στην ΑΕΚ; Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα κλείσει η συμφωνία με τη Νις. Από πλευράς του 25χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον για το πρότζεκτ της Ένωσης.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως αν η ΑΕΚ πάρει δανεικό τον 25χρονο άσο, τότε αυτό θα συμβεί με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτή φαίνεται πως θα φτάνει τα 3 εκατ. Ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» και δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτησή του.

Πάντως από πλευράς Νις, ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Ζουλιέν Φουρνιέ σε δήλωση του πριν μερικές ημέρες σε ελληνικό μέσο, ξεκαθάρισε πως υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Δείτε τον Ντανίλο Μπαρμπόσα εν δράσει:

Παράλληλα ακούγεται άλλο ένα όνομα! Ο λόγος για τον Ράφαλ Αουγκουστίνιακ. Ο 28χρονος Πολωνός αγωνίζεται στην Ουράλ, είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την ρωσική ομάδα. Ετσι, τον Ιανουάριο μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποχωρήσει από τώρα από τον σύλλογο του Γεκατερίνμπουργκ έναντι όχι υψηλού αντίτιμου.

Ο Αουγκουστίνιακ, ο οποίος αποτελεί μία από τις «κολώνες» της Ουράλ από το 2019, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για τα πολλά τρεξίματα, την ένταση και τη δύναμη που έχει στο παιχνίδι του. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Βίγκρι Σουβάλκι, Πογκόν Σιέντλιτσε, Γιαγκελόνια και Βίτζεβ Λοτζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags