Facebook Pixel Superleague - Αντώνης Καρπετόπουλος: "Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα - Όχι να μιλάει και ο ΠΑΟΚ που παρανόμησε"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 14:36:00

Καρπετόπουλος: "Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα - Όχι να μιλάει και ο ΠΑΟΚ που παρανόμησε"!

Sportdog Team
Καρπετόπουλος: "Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα - Όχι να μιλάει και ο ΠΑΟΚ που παρανόμησε"!

"Θα ανοίξουν τα γήπεδα για τους... Μαρινάκη και Αλαφούζο;"! Ο Αντώνης Καρπετόπουλος κατέθεσε μία διαφορετική πρόταση για τη Superleague και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με την έξαρση του κορωνοϊού και τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή έκτακτη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των περιορισμών στην παρουσία θεατών στα γήπεδα μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των μέτρων από την Κυβέρνηση.

Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα πέφτει στο 10% με ανώτατο αριθμό παρουσίας οπαδών συνολικά να φτάνει μέχρι και τα 1000 άτομα.

Η απόφαση αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες στη μεσημεριανή έκτακτη σύσκεψη φαίνεται πως θα προσέρθουν, για μια από τις λιγοστές φορές στα τελευταία χρόνια, σχηματίζοντας κοινό μέτωπο.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσω της εκπομπής του στο ΣΠΟΡΤΦΜ, ανέφερε: «Στη Λίγκα θα συμφωνήσουν όλες οι ομάδες ότι το μέτρο είναι άδικο, που είναι αδικο. Αλλά η απόφαση της κυβέρνησης δεν αλλάζει ούτε... μία στο τρισεκατομμύριο. Θα ανοίξουν τα γήπεδα για να χαρούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος; Οι ομάδες θα ήταν χαρούμενες να πάνε γήπεδο όλοι οι κάτοχοι διαρκείας, αλλά δεν γίνεται να πηγαίνουν γήπεδο 15.000 φίλαθλοι. Η απόφαση είναι άδικη στο μυαλό των ιδιοκτητών».



Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των ομάδων πρόσθεσε: «Στον ΠΑΟΚ, αντί να βγάζουν ανακοινώσεις, θα έπρεπε να προσέχουν ποιοι μπαίνουν στο γήπεδό τους. Δεν μπορείς να έρχεσαι εκ των υστέρων και να μιλάς. Όταν έκαναν ντου και τους έπιασαν, δεν είχαν κάνει εμβόλια. Δεν σεβάστηκαν τους νόμους οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ παρανόμησε και τώρα δεν μπορεί να έρθει να κάνει υποδείξεις. Η πιασμένη παράνομη ομάδα δεν μπορεί να έχει θέση. Ας έχει θέση, αλλά δεν θα την πάρω σοβαρά. Ο έλεγχος ήταν των ομάδων για τα γήπεδα, σχετικά με τους εμβολιασμένους και μη»!


Και συνέχισε: «Οι ομάδες θα έπρεπε να προβληματιστούν για τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεοτέρας, όπως έγινε το 19'. Αυτή είναι η δική μου θέση. Είναι μία έκτακτη στιγμή, μία στιγμή δυσκολίας. Δεν είναι σωστό να κόψει το γήπεδο από τους φιλάθλους. Σταματάς και αρχίζεις να παίζεις όταν τα πράγματα είναι καλύτερα. Αν κόψεις το κόσμο, εμένα που πήρα διαρκείας με αδικείς. Εγώ αυτό θα έκανα για να ξεπεράσουμε αυτό τον σκόπελο και τις διαμαρτυρίες των ομάδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags