Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάνε" εξελίξεις - Νέο ραντεβού με Μαρτίνς - Στο τραπέζι και με παικταρά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-29 08:26:00

"Σκάνε" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Νέο ραντεβού με Μαρτίνς - Στο τραπέζι και με παικταρά!

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Νέο ραντεβού με Μαρτίνς - Στο τραπέζι και με παικταρά!

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές τις δύο υποθέσεις, καθώς πρόκειται για πρόσωπα που αποτελούν καταλύτες για την ομάδα. "Σειρήνες" για Καμαρά, Μπα από το εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Τις τελικές επαφές του με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα έχει μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα την Πέμπτη) ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο τις ανανεώσεις των δύο ανδρών και σύμφωνα με τον σημερινό αθλητικό Τύπο, οι συζητήσεις με τις δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση του Μαρτίνς, προκειμένου να πάψουν οι "σειρήνες" που ακούγονται εδώ και καιρό από το εξωτερικό, ενώ στοχεύει στο να τελειώσει και το θέμα με τον Ελ Αραμπί, κρατώντας στο ρόστερ τον πρώτο του σκόρερ τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση για αριστερό μπακ, ενώ τα σενάρια για ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνουν και παίρνουν, με τη Νάπολι να μπαίνει στο παιχνίδι για Μαντί Καμαρά και την Σεντ Ετιέν για τον Ουσεϊνού Μπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags