Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη νέα εποχή με επιλογή Ιβάν και Γιώργου - Μεταγραφές... Φεντσένκοφ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-29 14:07:00

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη νέα εποχή με επιλογή Ιβάν και Γιώργου - Μεταγραφές... Φεντσένκοφ

Sportdog Team
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη νέα εποχή με επιλογή Ιβάν και Γιώργου - Μεταγραφές... Φεντσένκοφ

Ο στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο, όχι μόνο επικοινωνεί συνεχώς με παίκτες που ενδιαφέρουν και βρίσκονται στην λίστα του...

Γεμάτος όρεξη για δουλειά έφτασε χθες το βράδυ έφτασε στην Θεσσαλονίκη ο Ζοσέ Μπότο. Αφίχθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” με πτήση της Lufhansa από το Μόναχο που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός του στο ταξίδι από την Λισαβόνα.

Τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης, Κυριάκος Κυριάκος που τον συνόδευσε στο “Μακεδονία Παλλάς”.

Ο 55χρονος Πορτογάλος έφτασε γεμάτος όρεξη να βάλει μπρος ένα νέο φιλόδοξο πρότζεκτ στην καριέρα του, αυτό που εκπόνησε μαζί με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη. Άλλωστε, αυτή η όρεξη φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν άφησε να περάσει και η Πρωτοχρονιά και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη, αλλά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις μέρες στο ενδιάμεσο για να αρχίσει να μπαίνει στην λειτουργία του οργανισμού ΠΑΟΚ.

 

Η πρώτη μέρα Μπότο στην Θεσσαλονίκη

Ο Πορτογάλος νέος αθλητικός αθλητικός διευθυντής, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, συνέταξε το πρόγραμμα της πρώτης μέρας που θα βάλει μπροστά από νωρίς. Το πρωί θα βρεθεί στα γραφεία της Τούμπας για να έχει γνωριμία με το τμήμα σκάουτινγκ και άλλα στελέχη και το απόγευμα θα πάει στην Μεσημβρία να γνωρίσει παίκτες, Λουτσέσκου, Καρυπίδη και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ρόλος του Φεντσένκοφ

Χθες, εξάλλου, στην Ουκρανία, υπήρχαν ρεπορτάζ για τον ρόλο του Αντρέι Φεντσένκοφ, συνεργάτη του Μπότο και πρώην αρχισκάουτερ στη Σαχτάρ, στον ΠΑΟΚ.


Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags