Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκάει" 2.5 εκατ. για... νέο Τσούμπερ - Κλείνει μεγάλο deal η Ρωσίδα για την ΑΕΚ - Φήμες και για Εντσάμ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 09:58:00

"Σκάει" 2.5 εκατ. για... νέο Τσούμπερ - Κλείνει μεγάλο deal η Ρωσίδα για την ΑΕΚ - Φήμες για Εντσάμ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκάει" 2.5 εκατ. για... νέο Τσούμπερ - Κλείνει μεγάλο deal η Ρωσίδα για την ΑΕΚ - Φήμες για Εντσάμ!

Ποια είναι η γυναίκα πίσω από την χρυσή συμφωνία του Γενάρη; Στην Ένωση τρέχουν για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ τις επόμενες ημέρες. Ποιος είναι ο πρώτος στόχος, ο παίκτης που σίγουρα θα αποκτηθεί και οι πληροφορίες για μία δυνατή πώληση.

Σε... φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές της ΑΕΚ ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Πρώτος στόχος είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, που αγωνίζεται στην Παλμέιρας ως δανεικός από τη Νις και για τον οποίο η γαλλική ομάδα είχε επενδύσει 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Η περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για ιδανική περίπτωση, όμως αναγνωρίζουν πως είναι και εξαιρετικά δύσκολη και ακριβή. Γι' αυτο τον θελει δανεικό μεχρι το καλοκαιρι με οψιόν που θα μπορεί να αγοράσει.


Ο Μπαρμπόσα έχει ρήτρα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, με την ΑΕΚ προφανώς να μην μπορεί να καταβάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει. Στόχος της Ένωσης είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό με μία οψιόν που θα ανέρχεται στα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως έκανε δηλαδή και το καλοκαίρι, προκειμένου να υπογράψει τον Στίβεν Τσούμπερ.

 




Οι Κιτρινόμαυροι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την περίπτωση του Μπαρμπόσα, όμως παράλληλα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Γενικά, ψάχνουν έναν παίκτη για τις θέσεις 6-8 που θα μπορεί να κουβαλάει την μπάλα. Μάλιστα, αυτό που... βγαίνει πως θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης για αυτή τη θέση, καθώς αποτελεί απαίτηση και του Αργύρη Γιαννίκη. Θέλουν να είναι ο Μπαρμπόσα, αλλα αν δεν προχωρήσει, κοιτάζουν κι άλλους παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά.


Κάπως έτσι προέκυψε τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Ολιβιέ Εντσάμ, που αποτέλεσε σήριαλ το καλοκαίρι πριν καταλήξει στη Σουόνσι. Στην Αγγλία παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, τελευταία έχει... πέσει πολύ και ήδη κάποιοι τον συνδύασαν ξανά με την ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο προσκήνιο.


Ρωσία και Λε Ταλέκ


Η απόκτηση ενός χαφ πάντως αναμένεται να προκαλέσει... ντόμινο στο ρόστερ και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και την αποχώρηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ, που έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο (700.000 ευρώ καθαρές αποδοχές) και παίζει ελάχιστα. Η ΑΕΚ δεν τον πιέζει να φύγει, αλλά αν ερθει πρόταση δεν θα είναι αρνητική. Άλλωστε και ο ίδιος είναι προβληματισμένος γιατί θέλει να παίζει και βλέπει πως στην Ένωση αυτό θα γίνει πολύ δύσκολο. Το πιθανότερο είναι να προκύψει κάτι από Ρωσία, καθώς έχει παίξει εκεί, έχει καλό όνομα για αυτό υπήρχαν προτάσεις το καλοκαίρι, ενώ και η σύζυγος του είναι Ρωσίδα.


Ο Λε Ταλέκ ήταν... λάθος μεταγραφή, καθώς είναι περισσότερο αμυντικογενής παίκτης και δεν βοηθάει στην ανάπτυξη ως ανυντικός χαφ. Είναι πάντως καλός παίκτης, αλλά δεν ταιριάζει στο σύστημα του Γιαννίκη.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" ακριβοπληρωμένος άσος στην ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη - Ενημέρωσε τον ατζέντη, φέρνει πρόταση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags