Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η πρώτη μεγάλη συμφωνία Μπότο - Αλλάζουν όλα με... εντολή Σαββίδη - Κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-31 15:30:00

Η πρώτη μεγάλη συμφωνία Μπότο στον ΠΑΟΚ - Αλλάζουν όλα με... εντολή Σαββίδη - Κορυφαίο όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η πρώτη μεγάλη συμφωνία Μπότο στον ΠΑΟΚ - Αλλάζουν όλα με... εντολή Σαββίδη - Κορυφαίο όνομα!

Εξέλιξη που θα προκαλέσει ενθουσιασμό και στην εξέδρα της Τούμπας. Ποια θα είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στον Δικέφαλο μετά την έλευση του Τεχνικού Διευθυντή, η συζήτηση με την οικογένεια Σαββίδη και όλα όσα πρέπει να αλλάξουν στον σύλλογο από το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ: Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή στον Δικέφαλο έχουμε αναδείξει από μέρες μέσω του sportdog, καθώς ο Πορτογάλος Ζοσέ Μπότο φαίνεται ότι έχει την τεχνογνωσία αλλά και την ικανότητα να αναδιοργανώσει την ομάδα.

Το θέμα με τον τεχνικό διευθυντή είχε σηκώσει σκόνη στη Θεσσαλονίκη, τόσο που ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε τοποθετηθεί σχετικά στη Γ.Σ. της ΠΑΕ και, μεταξύ άλλων, είχε σχολιάσει ότι αν δεν έρθει τώρα τεχνικός διευθυντής, θα έρθει το προσεχές καλοκαίρι. Μόνο που ήρθε τώρα...

Κι εδώ είναι που θα μπορούσαμε να δούμε συνδυαστικά την περίπτωση του Μπότο με εκείνη του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος, ασχέτως αν ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα σταματήσει φέτος τη σπουδαία καριέρα του, μετά το φινάλε της σεζόν, είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στον σύλλογο.

Η σχέση του τόσο με την οικογένεια Σαββίδη όσο και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι άριστη και, προφανώς, οι επαφές που έχει στην Πορτογαλία και τη Γερμανία δημιουργούν το πλαίσιο που χρειάζεται για να βρεθεί στον οργανισμό του Δικέφαλου από άλλο πόστο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, το κύρος του εντός και εκτός της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητο, και το να δημιουργηθεί μια θέση ανάμεσα στον Μπότο τη διοίκηση και τους παίκτες, που εδώ που τα λέμε χρειάζεται, μοιάζει αυτή τη στιγμή περίπου δεδομένη.

Από τον Γενάρη ο σύλλογος θα πορευτεί με τον Μπότο, που θα έχει και τον βοηθό του μαζί, αλλά πρέπει να γίνει πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς για να αναδιοργανωθεί αποδοτικά και σωστά η ομάδα και, από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να κάνει από την πρώτη αγωνιστική πρωταθλητισμό με συνέπεια. 

Γι’ αυτό και δεν πρέπει να απορρίπτουμε το ενδεχόμενο να δούμε σε πόστο και με κουστούμι του χρόνου τον Βιεϊρίνια και όχι με σορτσάκι, ακόμα και αν ο ίδιος τώρα δηλώνει πως θέλει να παίξει μπάλα. Μπορεί σε δύο μήνες ο Δικέφαλος να τον χρειάζεται περισσότερο σε άλλο πόστο. Μεταγραφές άλλωστε μπορούν να γίνουν και παίκτες να βρεθούν. Άνθρωποι με τις ικανότητες του Πορτογάλου και το πάθος του για τον σύλλογο, αποκλείεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μπότο στον ΠΑΟΚ - Μίλησε με Λουτσέσκου - Πόσους παίκτες φέρνει στον Δικέφαλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags