Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον "καθάρισε" ο Μαρτίνς και πάει σε άλλη ελληνική ομάδα - Έκπληξη στου Ρέντη με τον αντι-Αγκιμπού!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-31 21:15:00

Τον "καθάρισε" ο Μαρτίνς και πάει σε άλλη ελληνική ομάδα - Έκπληξη στου Ρέντη με τον αντι-Αγκιμπού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον "καθάρισε" ο Μαρτίνς και πάει σε άλλη ελληνική ομάδα - Έκπληξη στου Ρέντη με τον αντι-Αγκιμπού!

Η πρόταση που απορρίφθηκε και η δοκιμή-έκπληξη του Πορτογάλου. Ποιος είναι ο πρώτος που αποχωρεί άμεσα από το Λιμάνι και η απόφαση του κόουτς για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του νεαρού Καμαρά. Μάλιστα, είπε «όχι» και σε προσφορά που έγινε από σύλλογο της Superleague.

Αντίστροφα μετράνε οι Ερυθρόλευκοι όσον αφορά ην μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου καθώς εκτός από την προσθήκη του Κώστα Μανωλά, το πλάνο της ομάδας είναι να υπάρξουν και άλλες με σκοπό να μπορέσει να υπάρχει ενίσχυση σε μια χρονιά που φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δύσκολη, με τους αγώνες να είναι συνεχείς και μάλιστα σε τρία μέτωπα. Δεν είναι μόνο οι Πειραιώτες που θέλουν να ανεβάσουν την δυναμική του ρόστερ τους, αλλά και σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Super League, με κάποιες να κοιτάζουν και τις επιλογές που υπάρχουν από το Λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αυτός που αποφασίζει το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει ήδη για την περίπτωση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που πρόκειται να δοθεί δανεικός. Ο 21χρονος αμυντικός είναι στους Ερυθρόλευκους από το 2019, έχοντας πληρώσει 1,5 εκατομμύριο στην Παρτίζαν για να τον αποκτήσουν, και έχει περάσει από ΑΕΛ, αλλά και από τους Ασπρόμαυρους της Σερβίας με την μορφή δανεισμού, μετρώντας 8 και 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αντίστοιχα. Μάλιστα στην Σερβία την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει και δύο φορές, έχοντας παράλληλα και μια ασιστ.

Την ίδια στιγμή με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχει παίξει όλο αυτό τον καιρό μόλις έξι φορές, τρεις σε κύπελλο με Καλαμάτα το 2020 και Λεβαδειακό φέτος, αλλά και δύο με την Νέφτσι και την Σλόβαν Μπρατισλάβας το περασμένο καλοκαίρι. Παρά, λοιπόν, το γεγονός πως ο Μαρτίνς αποφάσισε να μην τον δώσει δανεικό στην αρχή της σεζόν και να του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, τα πράγματα έχουν αλλάξει και έτσι ο Πορτογάλος θέλει να τον δει να παίζει, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2024, κάτι που οδηγεί τον παίκτη σε νέο προορισμό. Δεν αποκλείεται πάντως, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η επόμενη ομάδα του να είναι και πάλι στη Superleague.

Παράλληλα έντονα ήταν τα σενάρια που ανέφεραν πως ο Ατρόμητος θέλει τον Μάριο Βρουσάι, με στόχο να έχει περισσότερες ποιοτικές λύσεις στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού που δίνει. Ο πέντε φορές Έλληνας διεθνής είναι από το 2015 στους Ερυθρόλευκους, προερχόμενος από τον Ναυπακτιακό και πρόκειται για ένα από τα… πουλέν του Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι στιγμής ο 23χρονος έχει 48 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, με τις 15 να είναι την φετινή χρονιά. Την ίδια στιγμή ο Βρουσάι έχει πετύχει ένα γκολ, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης φέτος, ενώ συνολικά όλα αυτά τα χρόνια με τους Πειραιώτες έχει βρει δίχτυα 6 φορές, μοιράζοντας και ισάριθμες ασίστ.

Και μόνο, λοιπόν, από τα φετινά νούμερα του 23χρονου βλέπουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα πλάνα του τον νεαρό εξτρέμ, κάτι που το αποδεικνύει και το γεγονός πως στον μόνο αγώνα της φετινής χρονιάς που δεν ήταν στην αποστολή ήταν σε αυτόν απέναντι στον ΠΑΣ, που έγινε στα Γιάννενα. Έτσι παρά το γεγονός του ενδιαφέροντος που υπάρχει από πλευράς της ομάδας του Περιστερίου για τον ποδοσφαιριστή, ο Μαρτίνς ούτε που… ακούει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα ο Βρουσάι να συνεχίσει να είναι μέλος του Ολυμπιακού και σίγουρα να παίρνει και χρόνο μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως φάνηκε μάλιστα από τις τελευταίες δοκιμές στου Ρέντη και στα παιχνίδια, ο Βρουσάι θα δοκιμαστεί και ως αντικαταστάτης του Αγκιμπού Καμαρά.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 deals των 92 εκ. δείχνουν... μονόδρομο για Αγκιμπού - Σπάει το ρεκόρ Ποντένσε - Εκεί θα πάει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags