Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Συνέντευξη στο Sky Sports έδωσε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-02 15:49:00

Ατάκα-"φωτιά" από Ζοσέ Σα για την καριέρα στον Ολυμπιακό - "Μπορούσα να φύγω νωρίτερα..."!

Sportdog Team
Ατάκα-"φωτιά" από Ζοσέ Σα για την καριέρα στον Ολυμπιακό - "Μπορούσα να φύγω νωρίτερα..."!

O Πορτογάλος τερματοφύλακας της Γουλβς, Ζοσέ Σα, που έφτασε στην Premier League από τον Ολυμπιακό και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, σε συνέντευξή του στο Sky Sports μίλησε για την αντιμετώπιση του Κριστιάνο Ρονάλντο τους επαίνους από τον Γκάρι Νέβιλ, το ξεκίνημά του με τους «λύκους», αλλά και τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Συνέντευξη στο Sky Sports έδωσε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας!

Ο Σα μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κορυφαίο Μέσο τόσο για τη θητεία του στο Λιμάνι όσο και στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του με τη μεταγραφή στη Γουλβς.

"Τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν, έπαιζα πολύ και ωρίμασα, χρειαζόμουν την αυτοπεποίθηση αυτή. Τα χρόνια μου εκεί ήταν πολύ καλά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σα, ενώ αναφέρθηκε και στην ατάκα του Γκάρι Νέβιλ, που τον χαρακτήρισε την καλύτερη μεταγραφή της φετινής σεζόν στην Αγγλία:

"Είναι ωραίο να βλέπεις έναν θρύλο, με μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, να μιλά για εσένα. Με έκανε χαρούμενο, είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Νομίζω πως ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μπορούσα να έρθω και έναν χρόνο νωρίτερα, αλλά πιστεύω πως ήρθα όταν έπρεπε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags