Ολυμπιακός: Απόφαση της Γαλατασαράι να καταθέσει πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτηση του Ονιεκούρου, και μάλιστα άμεσα, αναφέρουν πληροφορίες από την Τουρκία. Αν και καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι με τον τουρκικό Τύπο, που τακτικά γράφει υπερβολές, είναι γεγονός πάντως ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει πολύ καλό όνομα στη γειτονική χώρα και ειδικά στη Γαλατά...

 

Από την άλλη πλευρά το ρεπορτάζ από το Μαρόκο "βγάζει" ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ελ Αραμπί, παρά την αρχική καλή διάθεση που υπήρχε για ανανέωση. Προφανώς οι Πειραιώτες δίνουν διετές στον Μαροκινό για να ρίξουν το κασέ του και λόγω ηλικίας.

 

Πάντως από την πλατεία Αλεξάνδρας δεν βγαίνει προς τα έξω κάποιο πρόβλημα στο μέγεθος που παρουσιάστηκε στο Μαρόκο (άρα έχει "βγει" από την πλευρά του παίκτη), καθώς ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει διαπιστώσει διαφορά στο οικονομικό, αλλά όχι τέτοια που να μην μπορεί να προκύψει συμφωνία.

 

Στα αγωνιστικά, αυτό που ίσως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Μανωλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται (δύσκολα θα παίξει μεσοβδόμαδα, αλλά είναι σε φάση για να αρχίσει να παίζει άμεσα), είναι τι θα γίνει με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το μέλλον του στο Λιμάνι.

 

Οι Πειραιώτες ναι μεν δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν αγωνιστικά άμεσα, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους σε ποσά που δεν το θέλουν. Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα; Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν τον Σισέ να βρίσκεται εκτός ομάδας λόγω του Κόπα Άφρικα αλλά, κυρίως, το ενδιαφέρον που φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή από τη Γαλλία για τον Μπα.

 

Η Σεντ Ετιέν, που πέρσι τον ίδιο καιρό είχε πάρει δανεικό τον Σισέ, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να βρεθεί στην πόρτα του Ολυμπιακού και σε μια τέτοια περίπτωση κανείς δεν γνωρίζει ποιες μπορεί να είναι οι εξελίξεις. Όπως σας έχουμε γράψει και στο Sportdog.gr, στο Λιμάνι δεν είναι αρνητικοί με την παραχώρησή του, αρκεί να η συμφωνία να γίνει τέλη Ιανουαρίου.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί αργεί η επιστροφή Φορτούνη - Αυτό είναι το πλάνο του Μαρτίνς - Απόφαση για Ολυμπιακό β'!