Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου - Το πρώτο μεγάλο deal για 3.5 εκατομμύρια - Αγνώριστος ο Ζαμπά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-03 15:00:00

Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου - Το πρώτο μεγάλο deal για 3.5 εκατομμύρια - Αγνώριστος ο Ζαμπά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συμφωνία Μπότο με Λουτσέσκου - Το πρώτο μεγάλο deal για 3.5 εκατομμύρια - Αγνώριστος ο Ζαμπά!

Η πρώτη μεταγραφή του Πορτογάλου και οι επιστροφές στην Τούμπα. Ποια θα είναι η... χρυσή συμφωνία που θέλει να κλείσει και άμεσα ο νέος Τεχνικός Διυθυντής, οι συζητήσεις με τον Ρουμάνο προπονητή για την ενίσχυση του ρόστερ και η επιστροφή του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη.
 

ΠΑΟΚ: Σε καλή κατάσταση και υγιής είναι ο Ζαμπά το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στον Δικέφαλο, αλλά βγαίνει προς τα έξω από ανθρώπους που τον βλέπουν στις προπονήσεις ότι δεν θυμίζει τον παίκτη που γνωρίζαμε το 2019.

 

Παρόλα αυτά θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, καθώς έχει στοιχεία που λείπουν από τους εξτρέμ του Δικέφαλου και, σε κάθε περίπτωση, θα προσφέρει λύσεις στα χέρια του Λουτσέσκου.

 

Από την άλλη πλευρά δεν είναι σίγουρο ότι ο Τσόλακ ήρθε για να μείνει, αν και υπολογίζεται κανονικά αυτή την ώρα και προπονείται με την ομάδα. Υπάρχει η διάθεση να παραχωρηθεί γιατί έκανε πολύ καλά παιχνίδια μέσα στο 2021, αλλά σε τιμή που θα βρίσκεται κάπου κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάλμε και τη Ντιναμό Ζάγκρεπ, ενώ στη θέση του ο Δικέφαλος έχει τους Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσια, ενώ σταδιακά θα επιστρέψει και ο Ολιβέιρα. Από την άλλη πλευρά, όμως, ας μην παραβλέπουμε ότι ναι μεν υπάρχουν λύσεις στην ομάδα στη θέση του, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές φέτος...

 

Τέλος, η τρίτη επιστροφή του 2022 είναι ο Νινούα, που έχει διακοπεί ο δανεισμός του από την Ανόρθωση καθώς δεν είχε βοηθήσει καθόλου. Αλλά είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί στη β΄ ομάδα για να παίξει μπάλα και ο Λουτσέσκου δεν θα ασχοληθεί μαζί του.

 

Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες που θα αποκτηθούν, Λουτσέσκου και Μπότο στην επικοινωνία τους για την ενίσχυση αναφέρθηκαν σε παραμέτρους που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα την κοινή απόφαση (Σαββίδη, προπονητή, τεχνικού διευθυντή) να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Άρα να έρθουν παίκτες που θα ρίξουν από τη μία τον μέσο όρο αλλά από την άλλη θα μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους.

 

Σε ποιες θέσεις; Ο,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει: Αμυντικός, μπακ και μεσοεπιθετικός. Παίκτες που θα έρθουν και, παρότι ο Λουτσέσκου δεν το συνηθίζει, θα παίξουν άμεσα...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ άσχημα νέα για Λουτσέσκου - "Κατέρρευσε" ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι για τον Παναιτωλικό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags