Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Η πρώτη αντίδραση Σεμέδο μετά τη σύλληψή του - Πέρασε στην... αντεπίθεση στο instagram! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-04 12:54:00

Η πρώτη αντίδραση Σεμέδο μετά τη σύλληψή του - Πέρασε στην... αντεπίθεση στο instagram! (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη αντίδραση Σεμέδο μετά τη σύλληψή του - Πέρασε στην... αντεπίθεση στο instagram! (ΦΩΤΟ)

Ο άσος του Ολυμπιακού διαψεύδει τα πάντα και κάνει λόγο για "ψέματα". Λίγα λεπτά αφού κυκλοφόρησε η είδηση για τη σύλληψή του, μετά από καταγγελία της συντρόφου του, ο Πορτογάλος δημοσίευσε ένα σχετικό story στα social media.
 

Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο, αυτή τη φορά έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η 28χρονη συμβία του ποδοσφαιριστή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Δευτέρας, στο σπίτι τους στα νότια προάστια. 

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και οδήγησαν στο ζευγάρι στο Τμήμα Οικογενειακής Βίας στο ΑΤ Αλίμου, όπου η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τον Πορτογάλο, έπειτα από αντιπαράθεση που είχαν νωρίτερα το απόγευμα.

Σχηματίστηκε δικογραφία για οικογενειακή βία, εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ο Σεμέδο πάντωες διαψεύδει το θέμα και λίγα λεπτά αφού κυκλοφόρησε η είδηση για τη σύλληψή του, μετά από καταγγελία της συντρόφου του, δημοσίευσε ένα σχετικό story στα social media, όπου αναφέρει "παρακαλώ, όχι άλλα ψέματα" σε μία φωτογραφία που δείχνει ότι παρακολουθεί το «Nations Champions».

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags